Kultúra Rôzne

Koncert Elánu v Trnave: Na TOTO organizátori upozorňujú!

Na záverečnom koncerte skupiny Elán Živých nás nedostanú, ktorý bude v piatok 13. 10. na Štadióne Antona Malatinského – City Arene v Trnave, očakávajú organizátori 16 000 návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Koncert Elánu v Trnave: Na TOTO organizátori upozorňujú!
Zdroj: TASR

Doplnili, že keďže ide o piatok popoludnie až večer, nie sú vylúčené problémy v doprave, preto v rámci preventívnych opatrení dovezie fanúšikov kapely do Trnavy mimoriadny vlak.

Mimoriadny vlak

„Bude vypravený zo stanice Bratislava – Hlavná stanica o 17.30 hodine. Lístok na tento vlak je možné zakúpiť si v sieťach MaxiTicket a Ticketportal. Späť do Bratislavy sa bude dať ísť bežným spojom s odchodom z Trnavy o 22.34 hodine, pričom na tento vlak je nutné si zakúpiť lístok na železničnej stanici alebo na stránke slovakrail.sk,“ informovala za organizátorov Andrea Čurná.

Upozorňujú návštevníkov

Ostatných návštevníkov organizátori upozorňujú, aby si vytvorili dostatočný časový predstih pri príchode do Trnavy i do City Areny. „Motoristom odporúčame využiť záchytné parkoviská v dotyku s centrom mesta, okrem nich bude k dispozícii bezplatne aj parkovisko ŽOS Trnava, Koniarekova 19,” dodala Čurná.

Koncert sa začne o 20. hodine, no brány štadióna sa otvoria už o 17. hodine. Priestor dostanú aj dve predkapely, o 17.30 hodine Everlong a o 18.30 hodine sa predstaví Seventh Weapon.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM