Monika Földešiová Krimi

Kórejčan, mladík i žena v liehu. Takto sadli za volant!

V štatistike trnavskej polície za uplynulé dni v kategórii alkohol za volantom sa ocitli viacerí vodiči. Policajti odchytili v obci Lošonec vodiča VW Golf, 26-ročného Antona z Horných Orešian, ktorému namerali 3,23 promile alkoholu. Skončil v cele po

Cíferských policajtov zase upútala Škoda Octavia jazdiaca zo strany na stranu, v protismere a po krajnici. Za jej volantom sedel 38-ročný Kórejčan, prechodne bývajúci v Trnave, ktorý mal 1,65 promile alkoholu v krvi. Pre podozrenie zo spáchania trestného činu aj jeho polícia umiestnila v cele policajného zaistenia.
Dvaja opití sa viezli v Trnave počas uplynulého víkendu nadránom v Audi na Šrobárovej ulici. Po zastavení auta políciou vodička nemala pri sebe potrebné doklady na vedenie auta a ešte k tomu jej dychovou skúškou namerali 2,13 promile alkoholu. Aj tejto vodičke polícia zakázala ďalšiu jazdu a umiestnila ju do cely. O 20 minút neskôr kontrolovali policajti to isté Audi na Hospodárskej ulici a v cele skončil aj jeho druhý vodič, pretože mu namerali 1,98 promile.
Vo všetkých prípadoch polícia obvinila vodičov z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo hrozí jednoročné väzenie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM