Monika Hanigovská Rôzne

Krásne gesto detí trnavského Detského domova: Chcú poďakovať lákavým programom

Chcú sa odvďačiť a súčasne ukázať, aké sú šikovné. Deti z trnavského domova si v premiére pripravili podujatie - Hudba nás spája. Program prinesie hostí aj iné lákadlá.

Ilustračný obrázok k článku Krásne gesto detí trnavského Detského domova: Chcú poďakovať lákavým programom
Zdroj: TASR

Detský domov v Trnave organizuje už vo štvrtok, 21. decembra od 17.00 hod. v trnavskom kine Hviezda prvý ročník podujatia s názvom Hudba nás spája. Okrem programu, v ktorom sa predstavia samotné deti trnavského Detského domova to na pódiu rozbalia aj zaujímaví hostia. Nebudú chýbať ani rôzne lákavé aktivity.

Počas podujatia sa predstavia mená ako Paulína Ištvancová, Alan Mikušek, spevácke a muzikantské duo Brotherly Jam, akordeonistka Katarína Chalúpková, víťazi speváckej súťaže Slávik Slovenska – Eliška Krchňáková, Kristián Šimončič a Liliana Maglocká a tanečníci Matej Poláčik a Mária Valeková. Moderátorom podujatia bude Martin Chynoranský.

„Cieľom podujatia je dať šikovným deťom v trnavskom Detskom domove možnosť verejne odprezentovať program, ktorý usilovne nacvičili a návštevníkom podujatia ukázať, aké sú tieto deti talentované a zručné,“ prezradil pre náš spravodajský portál Joyef Lužák, vychovávateľ.

Ako ďalej dodal, dôležitou myšlienkou podujatia je takisto rozvíjanie užších vzťahov s verejnosťou, s komunitou v ktorej našej deti žijú a s ľuďmi, ktorí ju tvoria.

Zdroj: Detský domov v Trnave

Deti si nacvičili bohatý program

Deti z Detského domova sa predstavia premiérovým vystúpením Detského folklórneho súboru Fidli Bum, tieňovým divadlom, scénickým predstavením Luskáčik, spoločenskými tancami a street dance.

Okrem toho sa môžu návštevníci tešiť na vianočné trhy výrobkov detí a zamestnancov Detského domova, prvé vydanie časopisu – Basta Fidli a riaditeľský vianočný punč.

Podujatie je otvorené širokej verejnosti, ale z kapacitných dôvodov prosia organizátori o zaslanie e-mailu potvrdzujúceho účasť na vystupenieddtt@gmail.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM