Monika Hanigovská Rôzne

Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Malého Ríma

Prinášame vám najčítanejšie články nášho spravodajského webu z celého tohto týždňa. Pozrite sa, na ktoré sa klikalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Malého Ríma
Zdroj: TASR

Peter Bročka sa stal Osobnosťou roka 2018

Peter Bročka bol 3. decembra na slávnostnom galavečeri v DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava počas podujatia Top Covers vyhlásený za Osobnosť roka 2018. Viac informácii pre náš spravodajský portál poskytli organizátori podujatia.

Na zimnom štadióne úradoval Mikuláš

Na hokejový zápas do Trnavy sa vybral Mikuláš, čert a anjel. Nápadná trojica ihneď upútala pozornosť najmenších. Počas hokejového zápolenia rozdávali deťom sladké maškrty, FOTO a VIDEO.

Nové kontajnery na Družbe

Mesto pokračuje v budovaní polopodzemných kontajnerov. Už v júni avizovalo, že chce nechať vybudovať na sídlisku Družba stojiská polopodzemných kontajnerov na komunálny a triedený odpad. Plány mesta sú už konkrétnejšie, radnica vybrala v týchto dňoch dodávateľa prác.

Nové mestské cestovné poriadky

Využívate mestské linky autobusového spojenia? Pozrite si kompletný cestovný poriadok pre rok 2019, ktorý začne platiť už o niekoľko dní.

Limitovaná eurobankovka lákala

Niektorí Trnavčania vyčkávali už okolo deviatej na Trojičnom námestí. Limitovaná eurobankovka s motívom leva pritiahla do centra obyvateľov mesta i zberateľov, FOTO a VIDEO.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM