Aktualizované Júlia Vargová Správy

Požiar skladu v Trnave: V akcii desiatky hasičov zo širokého okolia, FOTO a VIDEO

Desiatky hasičov v akcii. V Trnave horí sklad bazénovej a dezinfekčnej chémie.

Ilustračný obrázok k článku Požiar skladu v Trnave: V akcii desiatky hasičov zo širokého okolia, FOTO a VIDEO
13
Galéria
Zdroj: HaZZ

V stredu 25. septembra po piatej hodine si Trnavčania všimli hustý čierny dym a štipľavý zápach vychádzajúci z juho-západnej časti mesta.

„V areáli TAZ horí výrobňa bazénovej chémie, na mieste zasahujú bezpečnostné zložky,“ informovalo Mesto Trnava na svojom facebookovom profile.

„Odporúčame pozatvárať okná a zdržať sa pobytu vonku,“ upozorňovala radnica.

Trnavou takmer konštantne zneli policajné i hasičské sirény. Vietor odnášal dym krížom cez mesto a cítiť ho bolo aj na opačnom konci Trnavy a v okolitých obciach.

„60 profesionálnych a dobrovoľných hasičov momentálne zasahuje pri obrovskom požiari v sklade bazénovej a dezinfekčnej chémie v Trnave. Po príchode hasičov bola celá hala zachvátená plameňmi a bola v 3. fáze horenia. Hasiči sa snažia požiar dostať pod kontrolu. Na mieste sú profesionáli z Trnavy, Galanty, Piešťan, Dunajskej Stredy a Bratislavy a dobrovoľní hasiči z obcí Voderady, Cífer, Jaslovské Bohunice, Bohdanovce nad Trnavou, Zeleneč a Križovany nad Dudváhom. Pri požiari zasahuje 8 cisterien, 1 výšková technika, 1 ekologický automobil a 1 evakuačný autobus HaZZ. Doposiaľ sa pri udalosti nikto nezranil,“ informuje na sociálnej sieti Prezídium Hasičského a záchranného zboru.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Facebook
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM