Monika Hanigovská Rôzne

Kúpalisko Kamenný mlyn má PROBLÉM: Otvorenie sa točí okolo týchto dátumov!

Kedy otvoria trnavské kúpalisko? Zisťovali sme podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko Kamenný mlyn má PROBLÉM: Otvorenie sa točí okolo týchto dátumov!
14
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Vlny horúčav udreli aj v Malom Ríme. Toto počasie je priam stvorené na vodné radovánky. Ako sme vás vopred informovali, osviežiť sa môžete na kúpalisku Castiglione.

Čo však areál obľúbeného prírodného kúpaliska v Kamennom mlyne? Visí nad ním otáznik. Naša redakcia Trnava24 zisťovala, kedy sa v ňom budú môcť Trnavčania konečne osviežiť.

Čakajú na rozbor vody

„Momentálne čakáme na výsledky rozboru vody od Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Trnave. No hneď ako od nich dostaneme kladné stanovisko, sme pripravení kúpalisko v Kamennom mlyne otvoriť,“ informovala nás hovorkyňa mesta a vedúca úseku komunikácie a marketingu Veronika Majtánová.

Zaostrili sme na trnavské kúpaliská

Približne v tomto termíne

Zaujímal nás presnejší termín. „S veľkou pravdepodobnosťou to bude až na budúci týždeň (v termíne 21. júna do 25. júna – poz.red.), respektívne počas víkendu,“ prezrádila Veronika Majtánová.

Tak či onak, známe kúpalisko napustia pre milovníkov kúpania a relaxu oveľa skôr. „Pôvodne sme plánovali otvorenie až 1. júla, no vzhľadom na vysoké teploty sme spravili všetko pre to, aby sme mohli otvoriť skôr. Bez výsledkov analýzy to však nie je možné.“

Na kúpalisku budú k dispozícii stánky s občerstvením, prevádzka bude, samozrejme, v súlade s platnými preventívnymi opatreniami.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Všetko dôležité zo Slovenska

FOTO: Kúpalisko v Kamennom Mlyne
14
Galéria
Foto: Dominika Handzušová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM