Rôzne

KURIOZITA DŇA: Na testovanie prišiel muž s OSLÍKOM s ozaj nevšednou požiadavkou

O úsmevné situácie nie je núdza ani počas druhého kola plošného testovania na koronavírus. Kým niektorí váhajú, iní by radi nechali otestovať aj svojich miláčikov.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Na testovanie prišiel muž s OSLÍKOM s ozaj nevšednou požiadavkou
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Na odbernom mieste v Senci dnes zdravotníkom aj ľuďom čakajúcim na test spríjemnila deň naozaj kuriózna situácia. Na testovanie na koronavírus totiž prišiel aj muž s oslíkom, ktorý žiadal test aj pre svoje zviera. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Úsmevná scénka

„S úsmevom na tvári mu na odbernom mieste vysvetlili, že zvieratá sa bohužiaľ netestujú. Táto situácia vyčarila každému zúčastnenému na odbernom mieste úsmev na tvári,“ dodali policajti.

Zároveň vyzvali ostatných Slovákov, aby sa prišli otestovať tiež. „Okrem toho, že ochránite seba aj ostatných a zmiernite nápor na slovenské nemocnice, možno zažijete aj nejaké dobrodružstvo,“ pozýva polícia.

Druhé kolo plošného testovania prebieha dnes a zajtra (7. – 8. 11. 2020) v čase od 8:00 – 20:00 hod. (s prestávkami od 12.00 do 12.45 hod. a 17.00 do 17.30 hod.). ŤAHÁK k 2. kolu testovania nájdete TU.

ÚSMEVNÁ KURIOZITA V SENICI: MUŽ PRIŠIEL NA ODBERNÉ MIESTO AJ SO SVOJIM OSLÍKOM Na pravé poludnie dnes zavítal na...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Saturday, November 7, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM