Júlia Vargová Rôzne Správy

Kvôli futbalovému zápasu opäť uzavrú ulice: Športovú úplne, Kollárovu čiastočne

Obmedzenie bude trvať 20. a 21. marca z dôvodu konania medzinárodného futbalového zápasu Slovensko – Maďarsko.

Ilustračný obrázok k článku Kvôli futbalovému zápasu opäť uzavrú ulice: Športovú úplne, Kollárovu čiastočne
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Informovalo o tom mesto na svojej webstránke: „Z dôvodu konania medzinárodného futbalového zápasu Slovensko – Maďarsko sa uskutoční uzávierka miestnej komunikácie na Športovej a Kollárovej ulici.“

Ulice budú uzatvorené v dobe od 08:00 dňa 20. marca 2019 do 24:00 dňa 21. 2019.

Športová ulica bude uzatvorená úplne, Na Kollárovej ulici budú zabrané iba parkovacie miesta pod tribúnou City Arény. „Úplná uzávierka na Športovej ulici bude od križovatky s ulicou Dolné bašty po križovatku s ulicou Kollárovou, dĺžka uzavretého úseku bude cca 230 m,“ informuje radnica o úseku a dĺžke uzávierky.

„Na Kollárovej ulici budú uzavreté parkovacie miesta, ktoré budú vyznačené prenosným dopravným značením,“ dodáva mesto. Keďže budú na Kollárovej ulici uzavreté iba parkovacie miesta, obchádzková trasa nie je potrebná.

Podľa informácií z mestského webu bude obchádzková trasa pre Športovú ulicu vedená z ulice Dolné bašty cez Halenársku ulicu okolo amfiteátra. Ďalej sa dostanete na Hlbokú ulicu a následne Kollárovu ulicu. V opačnom smere z ulice Dolné bašty bude obchádzka vedená cez Halenársku, na Hollého ulicu, Jerichovu ulicu a na Rybníkovú ulicu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM