Tlačové správy

Leto Simony Salátovej: Pohoda, grilovanie, Bezdymová zóna, nové zberateľské hobby a Taliansko!

Známa stand-upistka Simona Salátová sa teší na pohodové leto. Okrem radosti z nového bytu, si po pracovnej hektike plánuje vychutnať letné chvíle s priateľmi pri grilovačke, rodinu na dovolenke v Taliansku, ale aj Bezdymovú zónu na festivale Pohoda.

Ilustračný obrázok k článku Leto Simony Salátovej: Pohoda, grilovanie, Bezdymová zóna, nové zberateľské hobby a Taliansko!
8
Galéria
Zdroj: PMI

Priznala dokonca nové zberateľské hobby, vďaka čomu si uvedomuje, že spolu sme zodpovednejší!

Leto je v plnom prúde a všetci sa už tešíme na dovolenku, či zážitok z letného festivalu. Najväčší legendárny festival Pohoda sa už blíži. Fanúšikovia, ktorí majú viac ako 18 rokov, si obľúbenú Simonu Salátovú a jej humor užijú v Bezdymovej zóne festivalu. Dva stand-upy Simony s jej hosťami vám jednoznačne vyčaria úsmev na tvári. „Stretnete ma v Bezdymovej zóne, kde prevetrám moje vtipy. Bude to taká čerešnička na torte za uplynulou sezónou. Budú so mnou aj ďalší dvaja výborní komici, jeden z nich je dokonca môj partner Joe Trendy a druhý, kolega, Jakub „Zitron“ Ťapák. Takže, kto by sa chcel dobre zabaviť a zasmiať, trošku prečistiť čakry medzi skvelými koncertami, nájde nás práve tam,“ hovorí Simona.

Zdroj: PMI

Okrem vynoveného laboratória „Svet bez dymu“ čaká 7. júla o 14:00h návštevníkov Bezdymovej zóny talkshow „EcoButtni svet svojou cestou“ o recyklácii tabakových filtrov. S týmto nápadom prišiel Hugo Repáň, ktorého spolu s ďalšími hosťami vyspovedá Simona Salátová. Po nej si nenechajte ujsť workshop, počas ktorého sa dozviete ako prebieha recyklácia cigaretových ohorkov a tabakových náplní a kde sa spracovaná zmes ekologicky využíva. Aké hobby od stretnutia s Hugom Repáňom má Simona Salátová? „Ja som extrémne nadšenou zberateľkou! Konečne niečo zbieram a mám hobby! Absolútne ma uchvátil príbeh Huga z Ecobutt, ktorý je akčný a energický mladý chalan a pre nás našiel spôsob ako pomôcť prírode a aj infraštruktúre. Mnohí ľudia nevedia, koľko trvá rozloženie takého jedného tabakového filtra a že je to poriadne dlhá doba. Toto je skvelé riešenie a ja som šťastná, že v Bezdymovej zóne túto tému ešte viac predstavíme ľuďom,“ teší sa známa slovenská stand-up komička.

Simona je hrdá na svojich priateľov, ktorí zmýšľajú ekologicky a environmentálne. „Musím s hrdosťou povedať, že mám takýchto priateľov. Dokonca aktuálne kade chodím, tak tam rozprávam o Hugovi a EcoButte. Mnohí moji priatelia začali tabakové filtre zbierať tiež. Mám syna a chcem pre neho rovnako krásnu prírodu a použiteľný svet, aký som dostala ja. Snažím sa pre to robiť, čo sa dá, aj keď tak laicky a veľmi sa teším, že Hugo nám na to dáva nový a jednoduchý návod,“ vysvetlila Simona Salátová.

Zdroj: PMI

Po festivale Pohoda plánuje Simona Salátová vychutnávať leto plnými dúškami. „Na toto leto sa obzvlášť teším, pretože som mala posledné mesiace veľa práce a konečne sa ukazuje viacero voľných dní. Chystám sa pozrieť moje obľúbené slovenské festivaly, moja najväčšia pohoda je tráviť čas s rodinou a priateľmi a určite budem týmto smerom uberať aj tohtoročné leto. Neviem sa dočkať spoločných grilovačiek, prejedania melónom a vône kúpaliska. Pravdepodobne s rodinou navštívime Taliansko a hlavne sa budeme zabývať v novom byte, do ktorého sa ešte sťahujeme,“ teší sa Simona a dopĺňa, prečo má rada Taliansko. „Minulý rok sme boli s mojim priateľom prvýkrát na tripe v Taliansku a hlavne v Toskánsku. Talianska nátura mi učarovala, lebo to som ja. Neustále posedávanie s priateľmi pri dobrom víne a jedle. Verím, že takáto talianska atmosféra sa mi podarí aj niekde na Slovensku a ak všetko dobre pôjde možno aj v tom Taliansku.“

Ak chcete zažiť Simonu Salátovú naživo, nenechajte si ujsť bezdymovú zónu na festivale Pohoda.

Simona Salátová pozýva do Bezdymovej zóny na festival Pohoda 2023

Zdroj: YouTube.com

Harmonogram programu v Bezdymovej zóne Pohoda 2023:

(vstup iba pre osoby staršie ako 18 rokov)

Piatok 7.7.2023​

14:00 – 15:00 ECOBUTTNI SVET SVOJOU CESTOU (TALKSHOW​ + WORKSHOP)
15:30 ROZHOVOR S FVLCRVM​
16:00 MEET & GREET FVLCRVM
17:00 – 18:00 STAND-UP SIMONA SALÁTOVÁ ​& JOE TRENDY
18:15 MEET & GREET WITH SIMONA SALÁTOVÁ​
19:20 – 20:20 SEAFUR
21:40 – 22:40 BLAME YOUR GENES​ DJ Set
24:00 – 02:00 FVLCRVM

Sobota 8.7. 2023​

13:00 – 15:00 BRUNCH​ S DARČEKOVÝM PREKVAPENÍM
14:00 – 15:00 ADONXS KONCERT
15:30 ROZHOVOR SO SIMONOU SALÁTOVOU​
16:00 ROZHOVOR S ADONXS​
16:30 MEET & GREET ADONXS​
16:30 – 17:30 STAND-UP SIMONA SALÁTOVÁ ​& JAKUB ZITRON ŤAPÁK
17:45 MEET & GREET SIMONA SALÁTOVÁ​
19:20 – 20:20 WYME
21:40 – 22:40 WHITHE DJ Set
24:00 – 02:00 FVLCRVM

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: PMI
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM