Rôzne

Lucie Bílá, Richard Müller aj DESMOD: TOP decembrové koncerty v Trnavskom kraji

Po pandemickom období si budeme môcť dopriať koncerty známych kapiel aj v predvianočnom čase. Koho najbližšie uvidíme v Trnavskom kraji?

Ilustračný obrázok k článku Lucie Bílá, Richard Müller aj DESMOD: TOP decembrové koncerty v Trnavskom kraji
Zdroj: TASR/Michal Svítok , TASR/Martin Palkovič , TASR/Pavel Neubauer

Smejko a Tanculienka – Poď von!

1. decembra v Senici, 15. decembra v Seredi, 17. decembra v Trnave a 18. decembra v Hlohovci

Smejko a Tanculienka potešia všetky deti vo viacerých mestách Trnavského kraja. Prinesú úplne nové predstavenie s Huncúlikom, Smejkom a Tanculienkou s pesničkami z ich posledného filmu Poď von! Okrem noviniek sa najmenší môžu tešiť na staré známe hity tejto obľúbenej dvojice. Na koncerty sa tešte v senickom Dome kultúry (1.12. o 17.00), Dome kultúry Sereď (15.12. o 17.00), Kine Hviezda v Trnave (17.12. o 10.00) a Kine Úsmev v Hlohovci (18.12. o 10.00).

DESMOD

2. decembra o 19:00, Dom Kultúry Skalica

Po pandemických rokoch sa Teatro set vracia do divadelných priestorov. Desmod opäť v netradičnom programe a pod hlavičkou hesla – „Trapno is not dead“. Ide o špeciálne vystúpenia, v rámci ktorých sú piesne upravované podľa toho, v akom duchu sa koncert nesie. Vystúpenia sú podčiarknuté humornými vstupmi moderátora Miša Malichera a jeho šťavnatými poznámkami a narážkami na návštevníkov. Jeho humor nie je jemne drsný, je na hrane. Na koncerte „obývačkovo-divadelného“ charakteru zaznejú najväčšie hity, ale aj menej známe piesne a možno sa z toho stane aj koncert na želanie.

Mária Čírová Moje Vianoce 2022

4. decembra o 18.00, Dom kultúry Trnava

Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok, klaviristka a skladateľka Mária Čírová už desať rokov pripravuje pre svojich fanúšikov nezabudnuteľné Vianočné koncerty. Sviatočnú atmosféru navodí tento rok aj fanúšikom v Trnave. Speváčka Mária Čírová vystúpi 4. decembra o 18:00 hodine v Dome kultúry v Trnave.

Ľudovít Kašuba a Martina Kreibich

7. decembra od 18:00, Kino Hviezda, Trnava

Starí aj mladí sa budú môcť prísť zabaviť do trnavského Kina Hviezda, kde to už 7. decembra roztočí dvojica Ľudovít Kašuba a Martina Kreibich.

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ

7. decembra o 19:00 hodine, Univerzálna sála DK Sereď

Lucie Bílá s klavírnym doprovodom Petra Maláska zavítajú so svojim tradičným predvianočným turné aj do Serede. Na českú divu a 20-násobnú držiteľku Zlatého slávika sa môžu fanúšikovia tešiť už 7. decembra v Univerzálnej sále DK Sereď.

Jozef Hollý – Vianočná Piano Show

7. decembra Skalica a 19. decembra Trnava

Slovenský klavírny mág, skladateľ, spevák a showman Jozef Hollý príde 7. decembra o 18.00 do Domu kultúry v Skalici a 19. decembra o 19.00 do trnavského Kina Hviezda. Zaznejú krásne filmové melódie, klasické diela hudobných velikánov a samozrejme tie najkrajšie vianočné skladby v jedinečných úpravách Jozefa Hollého. Umelec príde so svojou kapelou a sláčikovým kvartetom.

To nie je všetko! Na druhej strane nájdete termíny ďalších koncertov.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM