han Rôzne

MÁTE záujem o vakcínu? POZOR, v Trnavskom kraji to bude možné len na dvoch miestach!

Očkovanie proti ochoreniu COVID-19 sa bude počas nadchádzajúceho víkendu konať v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) v sobotu (4. 9.) iba na dvoch miestach.

Ilustračný obrázok k článku MÁTE záujem o vakcínu? POZOR, v Trnavskom kraji to bude možné len na dvoch miestach!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

A to vo veľkokapacitnom očkovacom centre (VOC) v Piešťanoch a v obchodnom centre v Trnave. Do oboch môžu prísť záujemcovia o podanie vakcíny bez predchádzajúcej registrácie. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.

Čísla v kraji

Počas uplynulého víkendu zaočkovali v kraji v štyroch otvorených centrách zhruba tisícku ľudí, spolu od začiatku očkovania vo februári 2021 je to už viac ako 268-tisíc ľudí.

Vo VOC na Kúpeľnom ostrove v Piešťanoch budú podávať záujemcom od 12 rokov vakcínu spoločnosti Pfizer/BioNTech v čase od 8.00 do 14.00 h.

V uvedenom čase sa môžu dostaviť do VOC aj ľudia na podanie druhej dávky vakcín Pfizer/BioNTech, ktorí sú viac ako štyri týždne po prvom očkovaní a preukážu sa potvrdením o prvom očkovaní.

V obchodnom centre v Trnave bude záujemcom od 18 rokov v čase od 10.00 do 17.00 h k dispozícii jednodávková vakcína od spoločnosti Johnson & Johnson.

Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj na podanie druhej dávky vakcíny.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM