Správy

Mesto hľadá nového kolegu, spustilo VÝBEROVÉ konanie: Aký ponúka PLAT?

Ak sa obzeráte po novej práci, možno aj vás zaujme nová ponuka, ktorú zverejnilo mesto.

Ilustračný obrázok k článku Mesto hľadá nového kolegu, spustilo VÝBEROVÉ konanie: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: Pexels.com

Mesto Trnava zverejnilo informácie o najnovšom výberovom konaní. To bolo vyhlásené na pozíciu referent/ka referátu vnútornej správy Odboru organizačného a vnútornej správy.

Čo bude robiť?

Budúci referent zabezpečuje činnosti spojené s procesom verejného obstarávania v rámci zákaziek s nízkou hodnotou, zodpovedá za skladové hospodárstvo zverenej oblasti, zodpovedá a zabezpečuje agendu súvisiacu so služobnými bicyklami a vedie evidenciu a zodpovedá za vydanie pridelených vecí.

Pripraviť sa musí aj na koordináciu činnosti upratovačiek, rieši agendu správy budov a majetku zamestnávateľa a aktívne sa podieľa na riešení vzniknutých operatívnych úloh a situácií na odbore.

Medzi kvalifikačné predpoklady patrí úplne stredoškolské vzdelanie, skúsenosti s agendou správy budov a majetku, znalosť práce na PC a MS OFFICE (MS Word, MS Excel) a vodičský preukaz sk. B (aktívny vodič).

Samozrejmosťou by mal byť zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, odolnosť voči stresu, schopnosť identifikovať a riešiť problém, komunikatívnosť a schopnosť tímovej spolupráce.

Prečítajte si tiež

Ponúkaný plat

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e – mailovú adresu: personalne@trnava.sk do 12.02.2023,“ informuje mesto Trnava.

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je prvý marec 2023. Miestom výkonu práce bude Mestský úrad v Trnave.

Ide o pracovný pomer na dobu určitú (jeden rok) s možnosťou predĺženia.

„Platové podmienky: min. 877,50 eur (ďalšie platové dojednania po dohode na výberovom konaní v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností),“ píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Viac informácií a zoznam požadovaných dokladov nájdete po kliknutí na TENTO odkaz!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM