Lucia Lauková Správy

Mesto opraví zničený chodník v Trnave: Práce si vyžiadajú dopravné obmedzenia

Rekonštrukčné práce budú trvať niekoľko týždňov. Vyžiadajú si aj úplnú uzáveru chodníka a čiastočnú uzáveru cesty so zmenou organizácie dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Mesto opraví zničený chodník v Trnave:  Práce si vyžiadajú dopravné obmedzenia
Zdroj: Mesto Trnava

Mesto upozorňuje na dopravné obmedzenia v Trnave. Od pondelka 26. februára do utorka 30. apríla sa bude rekonštruovať chodník na Pekárskej ulici, na západnej strane od budovy pošty.

„Chodník z liateho asfaltu je v zlom technickom stave, má mnoho nedostatkov ako praskliny, prepadnutia, či pľuzgiere, ktoré priamo ovplyvňujú bezpečný pohyb peších a tiež možnosti údržby hlavne v zimnom období,“ konštatuje radnica.

Prečítajte si tiež

„Rekonštrukcia povrchu chodníka, vďaka ktorej bude zničený asfaltový povrch nahradený betónovou dlažbou, ktorá sa použila aj pri obnove Námestia SNP, Paulínskej či Rázusovej ulice, bude trvať od pondelka 26. februára do utorka 30. apríla 2024 a bude rozdelená do troch etáp,“ uviedla radnica.

Počas rekonštrukcie bude na Pekárskej ulici nutná úplná uzávera chodníka a čiastočná uzávera cesty so zmenou organizácie dopravy.

Ulica bude počas trvania rekonštrukcie prejazdná, doprava však bude počas jednotlivých etáp presmerovaná dočasným dopravným značením cez parkovisko, ktoré je priľahlé k danému uzatvorenému úseku cesty.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM