Správy

Mesto ROZŠÍRILO Zónu R4: Reguláciu spustia po dokončení dopravného značenia

Do Zóny R4 pribudli ďalšie ulice. Mesto odštartovalo niekoľko týždňov trvajúce práce. Po ich dokončení spustí v lokalite reguláciu parkovania.

Ilustračný obrázok k článku Mesto ROZŠÍRILO Zónu R4: Reguláciu spustia po dokončení dopravného značenia
Zdroj: Pexels.com

„Do rezidentskej zóny R4 podľa VZN č. 603 pribudli ďalšie ulice – časť Kalinčiakovej, Hospodárskej, Agátovej ulice, Štúrovej, Ulice Terézie Vansovej a Andreja Kubinu,“ informuje mesto Trnava.

Regulácia parkovania sa však v lokalite spustí až po dokončení dopravného značenia.

Na Kalinčiakovej a Hospodárskej práce odštartovali v pondelok 19. júna. Ako prezradila radnica, okrem vyznačenia parkovacích miest a osadenia nových dopravných tabúľ sú potrebné aj menšie stavebné úpravy. Odstrániť musia staré kamenné dlaždice.

Nonstop spoplatnená

„Práce by mali trvať niekoľko týždňov, po dokončení sa bude v danej časti Kalinčiakovej a Hospodárskej nachádzať 298 parkovacích miest, ďalších 60 poskytne neďaleká Zóna B, kde sa platí iba v pracovných dňoch od 8. do 18. hodiny,“ informuje vedenie mesta.

Zóna R4 bude spoplatnená nonstop: „O zmenách v parkovaní v tejto lokalite Mesto Trnava informovalo tamojších obyvateľov aj na verejnom stretnutí, ktoré sa konalo v utorok 13. júna 2023. O termíne štartu regulácie v nových častiach R4 budú ich obyvatelia informovaní vopred.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM