Lucia Lauková Správy

Mestská polícia v Trnave dostane krajšie priestory: Práce si vyžiadajú vyše 230-tisíc eur

Mestskí policajti budú pracovať v modernejších priestoroch. Nevyužívané priestory objektu bývalého Tatraskla sa zmenia na nové klientske centrum.

Ilustračný obrázok k článku Mestská polícia v Trnave dostane krajšie priestory: Práce si vyžiadajú vyše 230-tisíc eur
Zdroj: Mesto Trnava

Mestská polícia bude sídliť na prízemí v bývalom Tatraskle. Dolná, presklená časť budovy na Trhovej ulici 2 oproti mestskému úradu prechádza rekonštrukciou.

Priestor s rozmermi 14 × 8 m sa momentálne nevyužíva, po obnove sa z neho stane klientske centrum stálej služby Mestskej polície mesta Trnava. Informovala o tom trnavská radnica. Zmluvy o dielo na nový interiér klientskeho centra Mestskej polície v Trnave podpísalo mesto koncom novembra.

Práce budú stáť 238 262,36 eur vrátane DPH.

Prečítajte si tiež

„Priamo z Trhovej ulice sa po novom vojde na miesto prvého kontaktu, kde budú občanom k dispozícii príslušníci mestskej polície. Okrem miestnosti prvého kontaktu bude priestor obsahovať miestnosť pre operačného pracovníka mestskej polície, dve miestnosti na administratívne činnosti a časť určenú pre kamerový monitorovací systém,“ priblížila radnica.

Dôvodom rekonštrukcie je potreba zabezpečenia lepších a vyhovujúcejších priestorových a pracovných podmienok mestskej polície.

„Nové priestory nepochybne ocenia aj občania, ktorí sú na stálej službe mestskou políciou vybavovaní,“ povedal náčelník MsP Ivan Ranuša. Prestavba by mala trvať zhruba štyri mesiace.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM