Monika Hanigovská Správy

Mikovíniho ulica prináša obmedzenie: Polícia v Trnave očakáva enormné zaťaženie

Polícia žiada vodičov, aby sa na dopravné obmedzenia pripravili vopred. Súčasne je pripravená situáciu riešiť v kritických bodoch dopravnými hliadkami.

Ilustračný obrázok k článku Mikovíniho ulica prináša obmedzenie: Polícia v Trnave očakáva  enormné zaťaženie
2
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

Polícia v súvislosti s očakávanou sanáciou mostu v Trnave, v časti Linčianska, upozorňuje motoristov na dopravné obmedzenie.

„K obmedzeniu príde už tento pondelok, 4. 2. na Ulici Mikovíniho a potrvá približne 3 mesiace. Ulica Mikovíniho slúžila najmä ako transport pre kamiónovú prepravu,“ povedala pre náš spravodajský portál hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

„Doprava bude presmerovaná prenosným dopravným značením na obchádzkové trasy, najmä na Ulicu Zelenečskú, kde očakávame jej enormné zaťaženie,“ informovala nás hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Polícia bude usmerňovať a riadiť dopravu

„Polícia je pripravená situáciu riešiť v kritických bodoch dopravnými hliadkami, ktoré budú usmerňovať a riadiť dopravu, aby bol prejazd Trnavou v tejto časti mesta podľa možností prejazdný. Opatrenia v doprave budeme riešiť podľa aktuálneho vývoja,“ doplnila Mária Linkešová.

Vodičov už teraz žiadajú, aby sa na dopravné obmedzenia s predstihom pripravili a prepravu autom si plánovali tak, aby ich to čo najmenej obmedzovalo v bežnom živote.

OBRAZOM: Vodiči pozor! Ulica Mikovíniho v Trnave bude neprejazdná
2
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM