han Krimi

Mimoriadna situácia na trnavskom súde: Policajtom UŠIEL drogový díler cez záchod!

V Trnave sa včera muži zákona nevyznamenali! Priamo zo súdu im totiž ušiel drogový recidivista po tom, čo sa vypýtal na toaletu.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadna situácia na trnavskom súde: Policajtom UŠIEL drogový díler cez záchod!
Zdroj: Dnes24.sk

O okolnostiach informoval portál tvnoviny.sk, kde sa uvádzajú aj podrobnosti úteku.

Čo sa stalo?

Ako informuje webová stránka TV Markízy, muža zadržali pre 600 dávok pika. Sudca mal rozhodnúť, či bude stíhaný na slobode alebo vo väzbe. Kým čakali na chodbe, zadržaný sa vypýtal na záchod. Hliadka si zrejme nevšimla, že okno nie je zamrežované. Keď potreba trvala dlhšie, ako mala, policajti otvorili dvere. Miestnosť bola prázdna.

„Drogový díler a varič pervitínu s putami na rukách vyšiel na parapet a zoskočil,“ píše portál. Podľa ich informácií mal utekal smerom na vlakovú stanicu, čo je približne dva kilometre. Potom už bola polícia v pozore, po mužovi vyhlásili pátranie do terénu vyslali desiatky policajtov.

Utiekol domov

„Viackrát súdne trestaný muž nasadol na vlak. Vystúpil v Pezinku. Polícia ho zadržala po štyroch hodinách u neho doma,“ dodávajú tvnoviny.sk. Podľa ďalších udalostí sa môže stať, že muži zákona, ktorým muž utiekol, budú mať čo povedať svojim nadriadeným.

„Bola nariadená kontrola, ja si počkám na výsledky tej kontroly či došlo k nejakému zanedbaniu služobných povinností. Nie je to samozrejme šťastné,“ vyjadril sa pre TV JOJ minister vnútra Roman Mikulec.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM