Krimi

Mladá žena dala PÄSŤOU policajtovi: Hrozí jej päť rokov vo väzení

Incident sa odohral v skorých ranných hodinách v nočnom bare. Dievčina má na krku obvinenie z prečinu útoku na verejného činiteľa.

Ilustračný obrázok k článku Mladá žena dala PÄSŤOU policajtovi: Hrozí jej päť rokov vo väzení
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Vyšetrovateľka z Dunajskej Stredy obvinila mladú ženu z prečinu útoku na verejného činiteľa. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Policajti zo Šamorína boli v sobotu (23. 10.) privolaní k miestnemu nočnému baru, kde malo dochádzať k rušeniu nočného pokoja.

Poriadne si zavarila

„Policajnú hliadku požiadala o súčinnosť skoro ráno mestská polícia. Počas toho, ako sa policajti rozprávali so 42-ročnou ženou, im jej 19-ročná dcéra vulgárne nadávala. Dôvodom mal byť údajný útok na jej brata ešte pred príchodom polície. Dievčina zrazu vykročila spoza matky a zovretou päsťou trafila do tváre člena hliadky," uviedla Antalová.

Ako doplnila, na výzvy, aby sa upokojila a prestala byť agresívna, nereagovala.

Prečítajte si tiež

Skončila na polícii

„Neustále hliadke nadávala a snažila sa ju ďalej napádať. Policajti boli nútení ju spacifikovať a nasadiť jej putá. Následne ju eskortovali na policajné oddelenie. Pri útoku policajt utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie,“ informovala krajská policajná hovorkyňa.

Páchateľovi takéhoto útoku môže v zmysle zákona hroziť trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Policajti ženu riešili v tzv. superrýchlom konaní a v pondelok sa postavila pred sudcu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM