Krimi

Mladí muži ukradli v Trnave kolobežku: Na krku majú aj stíhanie za drogy

Krádežou kolobežky sa dvaja mladíci dostali do poriadnych problémov. Polícia u nich mala nájsť drogy.

Ilustračný obrázok k článku Mladí muži ukradli v Trnave kolobežku: Na krku majú aj stíhanie za drogy
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Krádež elektrickej kolobežky nahlásil na políciu 50-ročný Trnavčan, ktorý ju voľne, bez uzamknutia, zaparkoval v noci na čerpacej stanici. Keď sa vrátil, kolobežku už nenašiel.

Pod kamerami

Privolaná policajná hliadka si prezrela kamerové záznamy a cez vysielačku odovzdala informáciu k dvom podozrivým osobám aj ostatným hliadkam v meste.

Mužov sa nočnej službe podarilo vzápätí na sídlisku Družba v Trnave stotožniť. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

„Pri strete s policajtmi stihli ešte obaja odhodiť podozrivé veci – silonovú ponožku, žltý plastový obal so zelenou sušinou a zatavenú plastovú striekačku s obsahom kryštalickej látky. Policajtom sa podarilo zaistiť aj kolobežku a vrátiť ju pôvodnému majiteľovi,“ opísala hovorkyňa.

Prečítajte si tiež

Stíhajú ich za drogy

Poverený policajt obvinil z prečinu krádeže spolupáchateľstvom dvoch rovesníkov vo veku 18 a 19 rokov. Obaja boli už súdne trestaní.

"Mladíci sú podozriví z prechovávania drog. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi spolupáchateľstvom. Zaistený materiál policajti zaslali na expertízne skúmanie. Prípad drogovej trestnej činnosti naďalej vyšetrujeme,” informovala Linkešová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

POLICAJTI PMJ ZADRŽALI ZLODEJOV E-KOLOBEŽKY, OKREM TOHO AJ DROGY👮🏻‍♂️👍🏻 Policajná hliadka PMJ zasiahla ihneď po...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, September 7, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM