Júlia Vargová Krimi

Mladíka zastavila policajná hliadka: Vodič (22) z Trnavy nafúkal takmer 3 promile

Prvú júlovú nedeľu sa po ceste medzi Suchou nad Parnou a Košolnou viezol 22-ročný mladík. Zastavili ho policajti, nafúkal takmer tri promile.

Ilustračný obrázok k článku Mladíka zastavila policajná hliadka: Vodič (22) z Trnavy nafúkal takmer 3 promile
2
Galéria
Zdroj: TASR/Policajný zbor SR

Prípad podguráženého mladíka za volantom sa podľa informácií z facebookového profilu Polície Slovenskej republiky stal v nedeľu 7. júla po 23:00. Ako informuje polícia, 22-ročný vodič pochádzajúci z Trnavy viedol Volkswagen Golf po ceste v smere od obce Suchá nad Parnou na Košolnú.

„Hliadka PMJ vodiča v aute zastavila, vykonala kontrolu a podrobila vodiča dychovej skúške, ktorá vyšla pozitívne,“ informujú policajti prostredníctvom sociálnej siete.

„Vodičovi bolo nameraných 1,41 mg alkoholu, čo je v prepočte 2,94‰,“ ozrejmuje polícia výsledky dychovej skúšky a dodáva, že policajti muža, ktorý vykonával jazdu na aute v stave vylučujúcom spôsobilosť, obmedzili na osobnej slobode.

„Následne ho poverený príslušník obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, zadržal a umiestnil do cely policajného zaistenia. Tomuto a aj iným alkoholovým previnilcom hrozí za takého nezodpovedné konanie odňatie slobody až na jeden rok.“ upresňuje.

Foto: ilustračné

Mladý vodič nafúkal skoro tri promile
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM