Júlia Vargová Krimi

Mladý vodič chcel uniknúť polícii, skončil v poli: Po nehode nafúkal

Okoloidúci nahlásili podozrivé auto so spiacim vodičom pri obchode na Zelenečskej ulici v Trnave. Po príjazde polície sa mladý šofér pokúsil uniknúť.

Ilustračný obrázok k článku Mladý vodič chcel uniknúť polícii, skončil v poli: Po nehode nafúkal
4
Galéria

Čudne zaparkované auto pri obchode na Zelenečskej ulici v Trnave vzbudilo pozornosť všímavých občanov. Tí vozidlo so spiacim vodičom poslednú júnovú sobotu nahlásili na políciu. Informovalo o tom KR PZ v Trnave na svojom facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.

„Hliadka PMJ vodiča, ktorý bol očividne pod vplyvom alkoholu, kontrolovala, pričom, počas vykonávania lustrácie sa s vozidlom pokúsil uniknúť. PMJ-čkári sa snažili auto zastaviť pomocou zvukového a svetelného výstražného zariadenia. Vodič smeroval na Hrnčiarovce nad Parnou, kde neďaleko obce zišiel z cesty, narazil do stromu a skončil v poli,“ ozrejmuje prípad polícia dodávajúc, že dvadsaťpäť ročný muž z okresu Sobrance sa pri nehode ľahko zranil.

„Dychovou skúškou mu bolo zistené požitie alkoholu 0,55 mg, čo je v prepočte 1,15 promile. Mladý muž bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu môže hroziť odňatie slobody na jeden rok,“ uvádzajú policati.

Polícia v závere apeluje najmä na mladých vodičov, aby k vedeniu vozidiel pristupovali zodpovedne.„V tom­to prípade, sa našťastie, nikomu inému nič nestalo. Po chodníku, cez ktorý preletel, sa bežne pohybujú chodci, cyklisti a rodiny s deťmi,“ dodáva.

S alkoholom chcel uniknúť policajtom, skončil v poli
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM