Monika Hanigovská Rôzne

Môžeme sa tešiť z predĺženého víkendu: Trnavčania, o týchto lákadlách viete?

Predĺžený víkend je už tu. Dokopy nás čakajú až štyri dni voľna. Spestriť si ich môžete aj rôznymi podujatiami. Trnavčania, toto sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť z predĺženého víkendu: Trnavčania, o týchto lákadlách viete?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Film: Rýchlo a Zbesilo 8

14. apríl o 20.00, Kino Hviezda, Paulínska 1, Trnava

Dominic Toretto (Vin Diesel) opäť exceluje v najnovšom filme Rýchlo a Zbesilo 8. V jednej z najúspešnejších filmových sérií všetkých dôb je síce možné čokoľvek, ale toto je viac než automobilové zoskoky padákom, prelety áut medzi mrakodrapmi, alebo ťahanie obrieho trezoru ulicami Ria. Rýchlo a zbesilo 8 rozhodne nepôjde na neutrál! Naopak, k absolútnej dokonalosti „vytuningovanú“ siedmu časť, ktorá mimochodom patrí medzi rekordmanov v rýchlosti prekročenia miliardovej tržby, jej tvorcovia ešte vylepšili. Teraz napríklad o skvelé herečky Charlize Theron a Helen Mirren, alebo o automobilovú naháňačku s ponorkou.

Séria koncertov v jeden večer

15. apríl od 20.30, v Music a Cafe Trnava – City Arena, Trnava

Aj sobotná noc môže byť veľmi zaujímavá. V našom meste sa totiž uskutoční hneď v jeden večer séria koncertov pod názvom „Liquid BRAIN Roll“. Poslucháčom sa tak predstaví gitarista Palo Chodelka, jeho kapela LIQUID BOOGIE ROLL oficial a Trnavčanom predvedie svoju tvorbu súčasne aj skupina BrainScan. Fanúškovia sa tak môžu tešiť na pestrý prierez tvorbou obidvoch skupín. Podľa slov organizátora akcie, odznejú piesne inštrumentálne, spievané songy od Liquid Boogie Roll, ale aj razantnejšie veci od kapely Brainscan. Kapela sa predstaví v zložení Palo Chodelka na gitare, Handrush a Noga za mikrofónmi, Pepe na base a za bicími sa vystrieda dvojica bubeníkov Lojzo Horník a Hollub.

Veľkonočná výstava vín

16. apríl od 13.00, KD Radošovce

Nechajte sa zvábiť Veľkonočnou výstavou vín so 40-ročnou tradíciou, ktorá sa uskutoční v Radošovciach. Na jednom mieste sa tam pravidelne stretávajú vína od malých vinárov aj veľkých producentov.

Futbalový zápas

16. apríl o 17.30, City Arena, Trnava

Futbaloví nadšenci si taktiež prídu na svoje. V našom meste sa totiž uskutoční zápas FC Spartak Trnava – 1.FC Tatran Prešov.

Film: Skryté zlo

17. apríl o 20.50, Cinemax, City Arena, Trnava

Keď sa partia vysokoškolákov nasťahuje do starého domu ďaleko od internátov, ani jeden z nich netuší, že sa v ňom skrýva záhadná bytosť, ktorá nepochádza z nášho sveta. Príde si po každého, kto vysloví jeho meno alebo si naňho len spomenie. Traja kamaráti sa musia pokúsiť zachrániť jeden druhého a zároveň nikomu neprezradiť toto strašné tajomstvo, aby ostatných uchránili od smrteľnej hrozby, ktorá prichádza z temnoty.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM