han Tlačové správy

Must have produkty pre mužov

Muži často nevedia, akú kozmetiku na tvár si vybrať. Krém, sérum, gél, tonikum… Mužská pokožka je hrubšia ako ženská, mazové žľazy pracujú intenzívnejšie a póry sa upchávajú rýchlejšie. Muži sa holia, a to vedie k podráždeniu a drobným zraneniam.

Ilustračný obrázok k článku Must have produkty pre mužov
Zdroj: Make Up

Keďže je mužská pleť hrubšia, koncentrácia účinných látok v pánskej kozmetike je oveľa vyššia pre lepší prienik do pokožky a efektívnejší výsledok. Zostavili sme pre vás zoznam pánskej kozmetiky, ktorý vám pomôže pri výbere tej najvhodnejšej pre vašu pleť.

Pánske čistiace gély

Účinné čistenie je najdôležitejším krokom v starostlivosti. Správny výrobok pomôže vyčistiť póry, odstrániť čierne bodky a upokojiť vašu pokožku. Ak potrebujete hlbšie čistenie, vyberte si výrobky s peelingovými časticami alebo kyselinami. Pre citlivú a problémovú pokožku sú vhodné výrobky s hydratačnými a upokojujúcimi zložkami.

Krémy na tvár

Aby bola pokožka zdravá a upravená, musíte ju dobre zvlhčiť. Preto je dôležité piť veľa vody a používať dobrý hydratačný krém. Starať sa o seba je jednoduché a príjemné. Kúpiť si akúkoľvek pánsku kozmetiku môžete na našej internetovej stránke Makeup.sk. Môžete si objednať nielen kozmetiku ale aj pánske parfumy, stačí len kliknúť na link https://makeup.sk/categorys/3218/

Holiace výrobky

Dôležité je vybrať si holiaci prípravok, ktorý nespôsobí podráždenie, ale naopak sa postará o pokožku a minimalizuje poškodenie. Veľa výrobkov na holenie obsahuje prírodné zvlhčujúce zložky, oleje a extrakty. To zaisťuje nielen ľahké kĺzanie žiletkou, ale aj účinnú starostlivosť. Oleje a gély na holenie sú ďalšími skvelými produktmi. Sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Po aplikácii prípravok výrazne zmäkčuje pokožku, vďaka čomu je holenie pohodlné a úplne bezpečné.

Prípravky po holení

Lotion po holení rýchlo zmierňuje podráždenie, vysušuje zápaly a má antibakteriálny účinok. Tento výrobok je vhodný pre zmiešaný, mastný a normálny typ pokožky.

Balzam po holení je prostriedok na zjemnenie a obnovu poškodenej vrstvy pokožky. Zloženie obvykle obsahuje jemné ošetrujúce zložky.

Hydratačné tekutiny a krémy po holení sú vhodné pre osoby s najcitlivejšou pokožkou. Pokožku nielen jemne obnovujú, ale aj hydratujú a vyživujú.

Starostlivosť o fúzy a bradu

Šampón na bradu, na rozdiel od bežných šampónov na vlasy, jemne čistí fúzy a bradu, vďaka čomu sú jemné a hodvábne. Po šampóne sa odporúča použiť olej, ktorý bude zvlhčovať a robiť fúzy poslušnými.

Prípravky na vlasy

Je dôležité vybrať si šampón, ktorý vlasy a pokožku hlavy jemne vyčistí. Po umytí je najlepšie naniesť kondicionér: urobí vlasy hebké a lesklé. Na styling si zvoľte vosk, krém, pastu alebo hlinu a dobrý sprej dá vašim vlasom objem.

Zdroj: Make Up

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM