Dominika Handzušová Rôzne

Na Prednádraží a Družbe spestria deťom prázdniny: Chystá sa štvrtý ročník Sídliskových aktivít

Posledný augustový týždeň školských prázdnin bude patriť na dvoch trnavských sídliskách deťom. Kalokagatia - centrum voľného času v spolupráci s trnavskou samosprávou pripravili obľúbené podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Na Prednádraží a Družbe spestria deťom prázdniny: Chystá sa štvrtý ročník Sídliskových aktivít
Zdroj: Webnoviny.sk

Pre deti, ktoré trávia väčšiu časť prázdnin doma, je pripravený zaujímavý a pestrý program. Pôjde o rôzne tvorivé činnosti, súťaže a aktivity. Zažijú tak pravú interaktívnu zábavu priamo pod oknami svojich detských izbičiek.

Na svoje si prídu umelci i športovci

„Od 9:00 hod. do 17:00 hod. sa budú môcť na čerstvom vzduchu vyblázniť a vyskákať na nafukovacích atrakciách. Tí šikovnejší si budú môcť v tvorivých dielňach vyrobiť niečo pekné pre rodičov či starých rodičov. Hanblivejší si ľahko nájdu nových sídliskových kamarátov pri spoločenských či športových hrách,“ informuje mesto na svojej stránke. Pripravené sú okrem týchto aktivít aj pokojnejšie divadielka a maľovanie na tvár.

Vítané sú nielen všetky malé deti v sprievode rodičov, ale aj školáci, ktorí dobehnú bez dospeláckeho dozoru. Všetky aktivity sú zdarma. Mesto s podujatím Sídliskové aktivity začalo v roku 2011 na Družbe, v roku 2012 boli na Prednádraží a v roku 2013 na Zátvore a Linčianskej.

Program Sídliskových aktivít

25. august na Prednádraží a 27. august na Družbe
bungee futbal, skákací hrad, bedminton, súťaž v chodúľovom behu, šípky, petang, skladanie maxi puzzle, basketbalové koše – súťaž, tvorivé dielne pre menšie deti

26. august na Prednádraží a 28. august na Družbe skákací hrad, nafukovacia atrakcia Mucha, prekážková dráha, maľovanie na tvár, divadielko pre deti, tvorivé dielne

Tvorivé dielne na Prednádraží budú prebiehať na Ulici Bedřicha Smetanu. Tvorivé dielne na Družbe budú na Spartakovskej ulici, na detskom ihrisku pri zimnom štadióne.

Foto: ilustračné.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM