Tlačové správy

Na projekty sa vybavte v nitrianskom Hornbachu

Jar je tu! Smelo sa pustite do svojich stavebných či záhradných projektov. Všetko potrebné nájdete za trvale nízke ceny nájdete v novej predajni Hornbach!

Ilustračný obrázok k článku Na projekty sa vybavte v nitrianskom Hornbachu
Zdroj: HORNBACH

Autom až k nákupnému regálu

V najnovšej predajni Hornbach v Nitre, ktorá sa otvorí už čoskoro, dbali na vysoký komfort nakupovania. Súčasťou predajne preto bude aj Drive in hala s plochou 5 000 m2, kde si zákazníci môžu naložiť viac ako 5000 položiek priamo do auta. Samozrejmosťou budú dostatočné skladové zásoby na paletách alebo v regáloch..

Ťažké stavebné materiály, ako je drevo, murovacie materiály, omietky, sadrokartónové dosky, ale aj izolácie a zámkové dlažby a pod. si zákazníci naložia komfortne priamo do auta. Ušetria tak nielen čas, ale aj sily, ktoré môžu následne venovať svojmu projektu,“ hovorí Martin Taksonyi, riaditeľ novootvorenej predajne v Nitre. Pohodlný nákup v Drive In zrýchli aj aplikácia Hornbach s funkciou samoobslužného nakupovania „Self-Scan“.

Zdroj: HORNBACH

Zákazníci sa môžu tešiť na exkluzívne značky záhradkárskeho náradia a zavlažovania for_q, či grily Tenneker dostupné len v Hornbachu a, samozrejme, na množstvo ďalšieho užitočného sortimentu. „Tovar odoberáme aj od slovenských dodávateľov. Agro Slovakia je našim významným dodávateľom hnojív a substrátov, Floraservis nám dodáva väčšinu chemických a prírodných prostriedkov k ochrane rastlín a našim hlavným dodávateľom bazénov je Marimex. Čerstvé rastliny dopĺňame dvakrát týždenne. A keďže si stojíme za kvalitou našich rastlín, našim zákazníkom automaticky dáme 2-ročnú záruku na ujatie sa a trvaliek, stromov a kríkov. V prípade oprávnenej reklamácie ochotne vrátime peniaze alebo poskytneme náhradu,“ prezrádza Martin Taksonyi.

Zdroj: HORNBACH

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: HORNBACH
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM