Správy

Na Slovensku KONČÍ veľká zahraničná banka: Ako sa to dotkne jej klientov?

Jedna v veľkých zahraničných bánk sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie na Slovensku. Spoločnosť už vydala oficiálne vyhlásenie.

Ilustračný obrázok k článku Na Slovensku KONČÍ veľká zahraničná banka: Ako sa to dotkne jej klientov?
Zdroj: www.pexels.com

Pobočka francúzskej banky, ktorá na Slovensku pôsobí pod značkou Cetelem, končí. Spoločnosť o tom informovala na svojom webe.

Postupné ukončenie aktivít

„Na základe dôkladného zváženia, vyhodnotenia všetkých ekonomických ukazovateľov a situácie na trhu sa zriaďovateľ pobočky zahraničnej banky, BNP Paribas Personal Finance SA, rozhodol ukončiť svoje aktivity na Slovensku,“ píše Cetelem v oficiálnom oznámení na svojom webe.

Ukončenie aktivít na Slovensku má byť postupné. „V prvej fáze bude pozastavené poskytovanie nových úverov, pričom existujúce úvery našich klientov budeme naďalej spravovať. V tejto súvislosti BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE, pobočka zahraničnej banky, prestáva od 3.4.2023 na Slovensku poskytovať nové osobné pôžičky a nové kreditné karty,“ dodáva spoločnosť.

Prečítajte si tiež

Cetelem upozorňuje, že klienti aktuálne úverové produkty splácajú naďalej podľa platných zmlúv bez zmeny!

Medzi obľúbené služby spoločnosti patrí aj nákup na splátky. Poskytovanie nových nákupov na splátky bude počas najbližších mesiacov pozastavené.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM