Monika Hanigovská Rôzne

Na Spartakovskej ulici je úplná uzávierka: Šoféri, preštudujte si trasy obchádzok

Na Ulici Spartakovskej v Trnave začala úplná uzávierka miestnej komunikácie. Motoristi, preštudujte si, kadiaľ vedú obchádzkové trasy.

Ilustračný obrázok k článku Na Spartakovskej ulici je úplná uzávierka: Šoféri, preštudujte si trasy obchádzok
Zdroj: TASR

Radnica sa rozhodla pre úplnú uzávierku miestnej komunikácie na Spartakovskej ulici. Uzávierka začala platiť už dnes od šiestej hodiny rannej a potrvá do 31. októbra. Vtedy bude ukončená vo večernom čase, o 20.00 hodine. Motorizovaní Trnavčania sa tejto lokalite tak budú musieť vyhýbať celkovo po dobu šiestich dní.

„Uzávierka komunikácie je z dôvodu opravy telesa komunikácie. Cestná premávka bude pre osobné vozidlá uzavretá, prejazd ulicou Spartakovská budú mať umožnené iba autobusy mestskej autobusovej dopravy“, povedal pre spravodajský portál Trnava 24 hovorca mesta Pavol Tomašovič.

Motorizovaní Trnavčania musia uzatvorenú lokalitu obchádzať cez iné ulice. „Obchádzka Ulice Spartakovská je nasledovná: z Ulice V. Clementisa na Ulicu Sasinkova, Bernolákova, Sladovnícka, Hlboká a naspäť v opačnom poradí, alebo z Ulice V. Clementisa na Ulicu Starohájska, Hlboká a v opačnom poradí naspäť,“ povedal nám Tomašovič.

„Vzhľadom na to, že komunikácia sa bude opravovať v jej hornej časti pri križovatke s Ulicou V. Clementisa, v ktorej nie sú žiadne vjazdy k obytným domom, tak občanom bývajúcich na Ulici Spartakovská a zásobovacím vozidlám bude vjazd umožnený,“ doplnil nám na záver Tomašovič.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM