Krimi

Na trnavskom obchvate sa zrazili tri autá: Táto chyba stála muža vodičský preukaz

Po zrážke zostali dve autá úplne nepojazdné. Dvoch ľudí museli ošetriť v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Na trnavskom obchvate sa zrazili tri autá: Táto chyba stála muža vodičský preukaz
3
Galéria

Policajti vyšetrujú presné príčiny nehody, ktorá sa stala v utorok 8. februára na trnavskom obchvate. Ako informuje polícia na sociálnej sieti, krátko po 16:00 h došlo k zrážke troch áut, z toho dve sa zrazili čelne.

„Podľa prvotných informácii, nedodržal 63-ročný vodič na aute Toyota Verso dostatočnú vzdialenosť za autom Suzuki Ignis, ktoré šoférovala 58-ročná žena. Zozadu do nej narazil, čo ho odrazilo do protismerného jazdného pruhu,“ uvádza polícia.

V tom čase tadiaľ podľa policajtov prechádzal 46-ročný vodič na aute Citroën C 5, ktorý už nedokázal zareagovať a nasledovala čelná zrážka.

„Pri nehode utrpeli obaja vodiči zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie v nemocnici. Vodička červeného auta sa nezranila. Policajti alkohol ani u jedného z troch vodičov nepotvrdili. Mužovi, ktorý jazdil príliš blízko za vozidlom idúcim pred ním, policajti na mieste zadržali vodičský preukaz,“ konštatuje trnavská polícia.

Po zrážke zostali dve autá úplne nepojazdné a celková škoda sa vyšplhala na 15 000 eur.

Polícia zároveň upozorňuje vodičov, aby jazdili bezpečne a zbytočne sa „nelepili“ na autá pred nimi. „Aj keď máte pocit, že stihnete dobrzdiť, reakčný čas a brzdná dráha jednoducho nepustí. Nikdy totiž neviete, či nebude musieť vodič pred vami prudko spomaliť. Jazdite opatrne, aby ste sa vždy šťastne dostali do svojho cieľa,“ pripomína polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuálne témy

Na trnavskom obchvate sa zrazili tri autá: Táto chyba stála muža vodičský preuka
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM