Lucia Lauková Správy

Na trnavskom úrade je voľné pracovné miesto: Ponúkajú PLAT cez 1 400 eur!

Chceli by ste pracovať na Mestskom úrade v Trnave? Mesto vyhlásilo nové výberové konanie. Pozrite si, koho hľadajú.

Ilustračný obrázok k článku Na trnavskom úrade je voľné pracovné miesto: Ponúkajú PLAT cez 1 400 eur!
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto vyhlásilo výberové konanie na obsadenie pracovného miesta referent/ka referátu škôl a školských zariadení s výkonom práce na Mestskom úrade v Trnave.

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je ihneď, prípadne dohodou.

Na túto pozíciu je potrebné mať kvalifikačné predpoklady v zmysle platnej legislatívy pre učiteľa základnej školy, najmenej päť rokov pedagogickej praxe, pokročilú znalosť práce na PC a v neposlednom rade zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci. Mesto tiež vyžaduje bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony. Výhodou je skúsenosť s prácou vo vedení školy.

Prečítajte si tiež

Čo robí referent?

Ako priblížila radnica, referent vykonáva činnosti vyplývajúce z preneseného výkonu štátnej správy v školstve a školskej samosprávy – oblasť výchovy a vzdelávania, zabezpečuje činnosti obce v oblasti školstva a činnosti obce vo veciach odborných činností a poradenstva výchovno-vzdelávacieho procesu, vedie agendu plnenia povinného predprimárneho vzdelávania a spolupracuje s obcami a mestami pri evidencii detí plniacich povinné predprimárne vzdelávanie a písomne ich o tom oboznamuje.

Ďalej tiež zabezpečuje agendu zanedbávania plnenia povinného predprimárneho vzdelávania, spracováva koncepčné a analytické materiály v oblasti výchovy a vzdelávania v materských školách v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Trnava, spracováva organizačné pokyny pre riaditeľov materských škôl na príslušný školský rok či zabezpečuje aktualizáciu údajov za školy a školské zariadenia na webovej stránke mesta.

Okrem toho bude vašou úlohou spracovávať analýzy, prieskumy a správy v oblasti vzdelávania, riešiť petície a sťažnosti za oblasť materských škôl či pripravovať všeobecne záväzné nariadenia a podklady pre rokovania Mestského zastupiteľstva, Mestskej rady v oblasti výchovy a vzdelávania.

Aké je ohodnotenie?

Platové zaradenie je minimálne 1 434 eur + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností.

Pracovný pomer je na dobu určitú 1 rok s možnosťou predĺženia. Výberové konanie je otvorené do 12. novembra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM