Júlia Vargová Rôzne

Na Trnavský piknik sa môžeme tešiť už onedlho: Kedy a kde si ho užijeme?

Obľúbený Trnavský piknik mieri do Kamenného mlyna. Berte deky, podujatie láka skvelým jedlom aj programom.

Ilustračný obrázok k článku Na Trnavský piknik sa môžeme tešiť už onedlho: Kedy a kde si ho užijeme?
Zdroj: Dnes24.sk

Berte jedlo, pitie a spoločenské hry. Posedenie v tráve si užijeme už v nedeľu 1. septembra od 12:00 v areáli kúpaliska Kamenný mlyn. Ako informuje trnavská radnica na svojom webe, Trnavský piknik sa zaradil medzi podujatia, ktoré obľubujú všetky vekové kategórie. „Základnou pohnútkou k vzniku tejto akcie bolo podnietiť obyvateľov k vytváraniu nových komunít a oživovanie verejného priestoru,“ uvádza mesto.

Zažiť piknik so svojimi najbližšími a spoznať kopec nových ľudí budeme môcť už prvý septembrový deň. Príjemní ľudia sa stretnú v príjemnom prostredí trnavského Kamenáča. Zbaľte si deku, jedlo, pitie, loptu, bedminton či spoločenskú hru a príďte sa zrelaxovať na príjemné podujatie.

Kamenný mlyn je ľahko dostupný pešo či na bicykli. Ak by vám bolo zaťažko nosiť so sebou plné piknikové koše, dobré jedlo a bohatý sprievodný program sú pripravené aj priamo na mieste. Tých najmenších čakajú tvorivé a sladké dielne či detské kútiky, pre starších je pripravená joga, gastro zážitky, paddleboarding aj súťaž o najlepší trnavský koláč.

„Pre deti je pripravené divadlo Makile, ktoré predstaví interaktívne detské predstavenie s názvom O pahltnom hadovi Všespapajkovi. Pokiaľ bude mať voda v bazéne tú správnu teplotu, čakajú vás krásne dievčatá – AQUABELLY so synchronizovaným plávaním,“ uvádza mesto.

Kapela Funny Fellows zahrá hudbu v štýle tridsiatych rokov a po koncerte budete môcť vyskúšať workshop Poď sa učiť swing. „Kto bude mať chuť, len tak na tráve si trošku poskočiť a naučiť sa základy tanca, profesionálna tanečná skupina B-Swing sa rada o to postará,“ dodáva na svojej stránke radnica.

Foto: ilustračné

Neušlo vám? Trnavské námestie zaplavili naleštené veterány. Pozrite si fotografie z podujatia plného historických vozidiel.

22. ročník Trnavských 100 km
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM