Krimi

Na Váhu pokračuje pátracia akcia: Chlapca mal strhnúť prúd vody

Polícia od pondelka pátra po 13-ročnom Máriovi zo Šúroviec. V utorok sa do akcie zapojil aj vojenský vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Na Váhu pokračuje pátracia akcia: Chlapca mal strhnúť prúd vody
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

13-ročného chlapca zo Šúroviec videli naposledy v pondelok podvečer jeho kamaráti vo Váhu. Po nezvestnom policajti intenzívne pátrajú.

Mária sa snažili nájsť

„Mário Bihári odišiel včera (7.júna, pozn. redakcie) okolo 15:20 h, z domu na bicykli s tým, že ide s kamarátom na zmrzlinu. Namiesto toho sa však išiel kúpať na rieku Váh. Krátko po 17:00 h sa mal dostať do vody a mal ho strhnúť prúd,“ opisuje nešťastnú udalosť polícia.

Kamaráti podľa polície zalarmovali okoloidúceho 39-ročného muža, ktorý sa im Mária snažil pomôcť nájsť. Ihneď volali na tiesňovú linku 112.

Zo Slovenska

Pátranie pokračuje

„Po chlapcovi začalo intenzívne pátranie, ktorého sa zúčastnili policajti, hasiči, ako aj viacerí dobrovoľníci. Po chlapcovi pátrali až do neskorého večera. Mária sa im, žiaľ, nepodarilo nájsť,“ konštatuje polícia.

V utorok 8. júna pokračuje pátracia akcia za pomoci vrtuľníka letky MV SR, ako aj viacerých zložiek polície, hasičov a dobrovoľníkov.

„Mário je 150 cm vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči. Má krátke tmavo-hnedé vlasy na bokoch vystrihané. Na brade má jazvu po úraze, pod ľavým uchom má materské znamienko o veľkosti 5 cm, a na lýtku ľavej nohy má materské znamienko o veľkosti cca 5 cm. Naposledy mal oblečené biele tričko s čiernymi fľakmi, šedé teplákové krátke nohavice nad kolená a olivovo-biele tenisky nad členky,“ uvádza trnavská polícia.

Muži zákona vyzývajú verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnom nahlásili na policajnú linku 158 alebo zanechali správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj. Všetky informácie nám môžu pomôcť ho nájsť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

POLÍCIA PROSÍ O POMOC HĽADÁME LEN 13 ROČNÉHO CHLAPCA TOHO NAPOSLEDY VIDELI VČERA VO VÁHU Policajti od včera intenzívne...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, June 8, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM