Monika Hanigovská Správy

Nádvorie ponúka bezplatné ubytovanie: Takéto priestory čakajú študentov, FOTO

Kultúrne a oddychové centrum spustilo projekt Kampus. Ponúka ubytovanie na celý akademický rok zadarmo, a to aj cez akademické prázdniny. Noví obyvatelia sa zapoja do rôznych projektov.

Ilustračný obrázok k článku Nádvorie ponúka bezplatné ubytovanie: Takéto priestory čakajú študentov, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Nádvorie OZ

Nádvorie v Trnave spustilo 29. augusta pilotný ročník neziskového projektu s názvom Kampus. Ponúkne vybraným vysokoškolským študentom bezplatné ubytovanie vo forme štipendia. Viac prezradila Zuzana Fajta, Event & PR manažérka Nádvoria.

„Štipendium formou ubytovania zadarmo a množstvom ďalších zaujímavých aktivít by sme radi motivovali mladých ľudí k vytváraniu niečoho pekného a hodnotného,“ povedala pre náš spravodajský portál Event & PR manažérka Nádvoria.

Znalosti si vyskúšajú v praxi

Noví obyvatelia sa počas projektu zapoja aj do množstva projektov o.z. Nádvoria, mesta Trnavy, ale aj iných organizácií a jednotlivcov. „Vďaka tomu budú môcť rozvíjať svoje schopnosti a pretavovať do praxe znalosti nadobudnuté v rámci štúdia. Okrem ubytovania vybraným záujemcom poskytneme možnosť mentoringu, nadobúdania cenných skúseností pomocou stáží a najmä vytvárania si vzťahov a kontaktov s množstvom inšpiratívnych ľudí,“ informuje ďalej Z.Fajta. Štipendium umožní jej novým obyvateľom vstup na všetky kultúrne podujatia na Nádvorí zdarma.

Pilotný ročník prihlasovania potrvá do polnoci 7. 9. 2018. Záujemcovia sa môžu zaregistrovať prihlásením cez online formulár. Prihlášku na Kampus nájdete TU! Do 20. 9. 2018 zverejnia výsledky výberového konania.

Základnou podmienkou pre uchádzačov je vyplnenie spomínaného registračného formulára, pričom študent musí dosiahnuť vekovú hranicu osemnásť rokov a byť študentom denného bakalárskeho štúdia. Uchádzač priloží potvrdenie o návšteve školy a prospechu (maturitné vysvedčenie alebo výpis z AIS), životopis, stručný motivačný list a esej na jednu z pripravených tém.

Ako to vyzerá v Kampuse na Nádvorí si môžete prezrieť v našej priloženej fotogalérii.

OBRAZOM: Pilotný projekt Nádvoria prinesie bezplatné ubytovanie pre študentov
5
Galéria
Zdroj: Nádvorie OZ

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM