Monika Hanigovská Rôzne

Nebeské divadlo nad Trnavou: Zatmenie mesiaca aj na kúpalisku v Kamennom mlyne

Nebeské divadlo otvorí brány Kamenného mlyna vo večerných hodinách. Zatmenie mesiaca si návštevníci vychutnajú v lokalite s najmenším svetelným smogom v rámci mesta. Pripravené bude aj večerné kúpanie.

Ilustračný obrázok k článku Nebeské divadlo nad Trnavou: Zatmenie mesiaca aj na kúpalisku v Kamennom mlyne
Zdroj: TASR

Dnešné zatmenie Mesiaca bude najdlhšie v tomto storočí. Vesmírne divadlo si môžu obyvatelia mesta vychutnať výnimočne aj v priestoroch Kamenného mlyna.

„Dnes (27. júla- poz.red.) je zatmenie mesiaca a aj z hľadiska zatraktívnenia kúpaliska Kamenný Mlyn, bude možné od 20.00 do 24.00 hodiny priamo v tomto areáli, aj z našich lehátok sledovať zatmenie mesiaca,“ povedal pre náš spravodajský hovorca mesta Trnava Pavol Tomašovič.

Najlepší výhľad aj nočné kúpanie

„Ponúkame sledovanie v týchto priestoroch preto, lebo v tejto lokalite je najmenší svetelný smog a teda priestor by mal ponúknuť aj najlepší výhľad,“ prezradil ďalej hovorca mesta.

Podľa jeho slov bude k dispozícii časť bazéna, ktorá bude osvetlená a pod dozorom plavčíkov. Pre návštevníkov bude otvorený bufet s občerstvením.

Počas podujatia však bude platiť zákaz konzumácie alkoholických nápojov a zákaz vstupu osobám pod vplyvom alkoholu. Vstupenky v cene dve eurá sa budú predávať priamo v pokladni na kúpalisku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM