Dominika Handzušová Rôzne

Nebuď bábovka: Takéto promovideo pripravila Slovenská technická univerzita

Slovenská technická univerzita láka k sebe stredoškolákov zaujímavým spôsobom. Na veľtrhu pomaturitného vzdelávania predstavila originálne promovideo.

Ilustračný obrázok k článku Nebuď bábovka: Takéto promovideo pripravila Slovenská technická univerzita
Zdroj: YouTube.com

Klip Nebuď bábovka ukazuje vtipné situácie, ktoré môžu nastať pri práci v labákoch na škole. Určené je predovšetkým stredoškolákom, ktorí sa rozhodujú, kam pôjdu študovať. Jedna z fakúlt univerzity sídli v Trnave.

V klipe učinkujú podľa informácie zo školy študenti a pedagógovia školy v laboratóriach, kde aj skutočne realizujú svoj výskum. „Humorné scény sa v klipe striedajú so zábermi z pracovísk, ktoré potvrdzujú, že štúdium na Slovenskej technickej univerzite je praktické, s dôrazom na vlastný výskum,“ objasňuje web školy zámer videa.

Štúdium techniky a IT má podľa nej aj na Slovensku veľkú budúcnosť. „Mnohí študenti si však vyberajú “cestu ľahšieho odporu”. Odkaz v závere klipu je preto jasný – Neboj sa. Pridaj sa. Neboj sa matematiky. Neboj sa “kockáčov”. Mysli na svoju budúcnosť,“ láka stredoškolákov do svojich radov. Promovideo si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Foto: ilustračné

Nebuď bábovka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM