Krimi

NECHUTNÉ! Ďalší zvrhlík sa uspokojoval vo vlaku: Polícia hľadá muža na záberoch

Polícia zisťuje totožnosť muža, ktorý sa rukou uspokojoval vo vlaku. Jeho "výkon" natočila cestujúca a video poslala polícii.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÉ! Ďalší zvrhlík sa uspokojoval vo vlaku: Polícia hľadá muža na záberoch
2
Galéria

Ďalší muž neovládol svoje zvrhlé chúťky a začal sa uspokojovať vo vlaku. Incidentom, ktorý sa odohral koncom septembra sa zaoberajú železniční policajti z Trnavy. Informuje o tom KR PZ v Trnave na sociálnej sieti.

Podobný prípad sa odohral aj v lete v jednom z vlakov do Bratislavy. Svedkom mužovho vyčíňania boli tentokrát cestujúci na trati medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou.

Šok vo vlaku

„Cesta osobným vlakom môže byť niekedy riadny adrenalín. Zistili to aj cestujúci na trati medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou, ktorí videli, aj čo nechceli. Priamo pred zrakmi cestujúcich sa totiž rukou uspokojoval neznámy muž,“ uvádza polícia.

Jedna z cestujúcich časť incidentu natočila a záznam poslala polícii.

„Nečakaný výhľad sa naskytol aj žene, ktorá si časť jeho výkonu natočila na mobil a video nám poslala. Teraz mužovi hrozí nielen všeobecná hanba, ale aj obvinenie z prečinu výtržníctva,“ konštatuje trnavská polícia.

Prečítajte si tiež

Nepoznáte ho?

Polícia video zverejnila na sociálnej sieti. Verejnosť žiada o pomoc pri stotožnení osoby.

„Ak ste muža na záberoch spoznali, bezodkladne nás kontaktujte na našom FB Polícia SR – Trnavský kraj, alebo zavolajte na číslo 158,“ vyzýva polícia.

Polícia rieši každý prípad individuálne, podľa závažnosti a následkov ich konania. „Tieto prípady môžu byť riešené ako priestupok proti verejnému poriadku. Pokiaľ je však správanie exhibicionistu agresívnejšie a obťažujúce, dopustí sa trestného činu výtržníctva. V takomto prípade môže skončiť za mrežami až na 3 roky a svoju pýchu bude môcť ukazovať akurát tak spoluväzňom,“ priblížila polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie udalosti

Ďalší muž sa uspokojoval vo vlaku plnom ľudí: Žena ho natočila a poslala polícii
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM