han Krimi

NECHUTNÝ útok zlodeja na starenku v jej dome: Za bieleho dňa ju prepadol, zbil a okradol!

Že sa nehanbí! Galantskí policajti museli zasahovať proti lupičovi, ktorý prepadol 75-ročnú dôchodkyňu. Tá sama zavolala pomoc, keďže sa jej podarilo ujsť.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ útok zlodeja na starenku v jej dome: Za bieleho dňa ju prepadol, zbil a okradol!
3
Galéria

Ďalší z tých ohavných incidentov, kedy si niekto trúfne na staršieho dôchodcu, sa odohral v sobotu poobede. Zlodej vbehol do kuchyne, kde ju začal biť po oboch rukách a kričal: „Peniaze, many, many, inak ťa zabijem!“ informuje polícia na svojom Facebooku.

Mala odvahu

Aj keď musela staršia pani čeliť obrovskému strachu, zachovala si chladnú hlavu. „Podala mu čiernu kabelku, ktorú vysypal a vybral z nej peniaze. Ženu povláčil po dome a nakoniec ju zatvoril do izby. Potom prehľadal dom, zobral dva sety porcelánového servisu, sošky, vázy a fľašu s alkoholom. Statočnej žene sa medzi tým podarilo utiecť a cez susedov privolať policajnú hliadku,“ píšu policajti.

Stopy po bitke

Dôchodkyňa pri útoku utrpela zranenia rúk a chrbta. Lenže, policajti krátko po prepade muža zadržali vo vlaku, ktorý smeroval do Trnavy. „Okrem alkoholu, ktorý stihol krátko po lúpeži vypiť, zaistili celý lup. Muž sa ku skutku priznal,“ dodáva sa na sociálnej sieti Polície SR.

Zavaril si

Vyšetrovateľ zlodeja a násilníka obvinil zo zločinu lúpeže a zároveň spracoval podnet na väzbu. V minulosti bol už odsúdený za majetkovú trestnú činnosť. „Za lúpež na staršej pani, ktorú vykonal závažnejším spôsobom, mu teraz môže hroziť trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ reaguje polícia.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

PREPADOL JU V JEJ DOME: ODVÁŽNA STARENKA NÁSILNÍKOVI UTIEKLA A ZALARMOVALA POLICAJTOV Galantskí policajti lupiča...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, September 22, 2020
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM