Lucia Lauková Krimi

Nehoda na D2 má jednu obeť: V aute sedeli aj zranené DETI, NIKTO im nezastavil

Ranná nehoda si vyžiadala život 48-ročného šoféra. V aute sedeli tri malé deti. Nikto z okoloidúcich vodičov im nezastavil.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na D2 má jednu obeť: V aute sedeli aj zranené DETI, NIKTO im nezastavil
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Tragická nehoda sa stala v piatok 18. augusta, krátko po 7:00 h ráno, len niekoľko stoviek metrov pred výjazdom na obec Kúty, v smere do Českej republiky.

„Vodič auta Audi A4 mal z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť do pred ním idúceho kamiónu. Náraz bol taký silný, že auto odhodilo cez zvodidlá mimo cestu do priekopy,“ priblížila polícia.

Pri nehode utrpel zranenia nielen vodič, ale aj jeho spolujazdkyňa a tri malé deti. „48-ročný muž žiaľ svojim zraneniam na mieste podľahol. Záchranári urýchlene previezli všetky zranené osoby do nemocnice,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Policajti museli diaľnicu v smere do Českej republiky, z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov, na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavrieť.

Vyšetrovanie dopravnej nehody na diaľnici D2 si prevzala vyšetrovateľka zo Senice a začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti, s následkom ťažkej ujmy. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Okoloidúci nepomohli

Jediný, kto poskytol pomoc posádke auta, bol vodič kamiónu. „Vodič kamiónu ihneď po náraze zalarmoval všetky záchranné zložky. Ani jeden z okoloidúcich vodičov nezastavil ani iným spôsobom nepomohol, a to ani vtedy, keď na kraji cesty čakalo na pomoc jedno so zranených detí,“ uviedla polícia.

V súvislosti s nehodou polícia upozorňuje vodičov, aby jazdili opatrne a plne sa venovali vedeniu vozidla.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

TRAGICKÚ NEHODU SI PREVZALA SENICKÁ VYŠETROVATEĽKA: ZRANENÉMU DIEŤAŤU NIKTO NEZASTAVIL Vyšetrovanie dopravnej nehody...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, August 18, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM