Monika Hanigovská Rôzne

Neprehliadnuteľná policajtka v Trnave: Krásou proti futbalovým chuligánom, FOTO

Aj takúto krásnu posilu ste mohli nedávno vidieť na zápase Spartak - Slovan, ktorý sa odohral v Malom Ríme. Pozrite si ju na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Neprehliadnuteľná policajtka v Trnave: Krásou proti futbalovým chuligánom, FOTO
5
Galéria

Na tradičné futbalové derby medzi Spartakom a Slovanom (7. apríla 2018) sa vybrali nielen fanúšikovia oboch tamojších klubov, ale aj polícia. Tá dohliadala na verejný poriadok pred zápasom ale aj počas neho.

Niektorých futbalových fanúšikov upútali nielen športové momenty na Štadióne Antona Malatinského. Bola to aj nežnejšia časť polície, konkrétne nemenovaná policajtka z Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá si získala značnú pozornosť svojim sympatickým vyžarovaním.

Ako však uvádza Polícia Slovenskej republiky, ich sympatická kolegyňa, by sa určite voči nepoučiteľným chuligánom nechovala práve sympaticky.

Svoje prevažne pozitívne sympatie si získala aj na oficiálnej stránke Polície Slovenskej republiky. V našej priloženej fotogalérii si môžete prezrieť jej ďalšie fotky.

Polícia počas futbalového sviatku v súvislosti s futbalovým zápasom Spartak Trnava – Slovan riešila dve protispoločenské konania.

OBRAZOM: Na derby sa bojovalo aj s krásou. Pozornosť si získala táto policajtka
5
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM