Lucia Lauková Krimi

Nešlo o nehodu: Bulhar zdemoloval pumpu zámerne! Prikázal mu to VNÚTORNÝ hlas

Vodič, ktorý začiatkom januára v plnej rýchlosti nasmeroval svoje auto na čerpaciu stanicu, má byť náboženský fanatik. Sudca ho prirovnal ku vrahovi z pražskej univerzity.

Ilustračný obrázok k článku Nešlo o nehodu: Bulhar zdemoloval pumpu zámerne! Prikázal mu to VNÚTORNÝ hlas
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Náraz do čerpacej stanice na odpočívadle D1 Červeník smerom do Trnavy nebol náhodný, ale cielený. 28-ročný Bulhar Mitkin Antonov Lazarov, ktorý vozidlo šoféroval, konal na základe vnútorného hlasu. Informáciu priniesol portál startitup.sk, podľa ktorého je vodič označovaný za náboženského fanatika.

„Vnútorný hlas mi povedal, aby som auto v plnej rýchlosti nasmeroval na čerpaciu stanicu,“ cituje startitup.sk slová, ktoré dookola opakoval bulharský vodič.

Prečítajte si tiež

Náraz rozmetal stojany na čerpacej stanici a poškodil viaceré autá. Našťastie, si šialená jazda fanatika nevyžiadala obete. Muža vzali do väzby 7. januára.

Počas výsluchov sa mal správať zvláštne a opakovane vykrikovať frázu „AL*H AKB*R“. Sudca dokonca prirovnával Bulhara ku vrahovi z pražskej univerzity.

Vyslovil tiež obavy, že nie je vylúčené, že obdobné impulzy a pocity sa uňho zopakujú, bude ich opätovne pociťovať a s vozidlom nasmeruje priamo do davu ľudí a spôsobí ešte väčší nenapraviteľný následok – smrť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM