Dominika Handzušová Rôzne

Netradičné čitateľské posedenia: Knižná COOLtúra s anglickými a nemeckými knihami

Jazyková škola v spolupráci s trnavskou knižnicou pripravila zaujímavý projekt. Na Knižnej COOLtúre sa bude čítať z anglických a nemeckých kníh.

Ilustračný obrázok k článku Netradičné čitateľské posedenia: Knižná COOLtúra s anglickými a nemeckými knihami
Foto: Veronika Kalinová

Jazyková škola your' sCOOL v spolupráci s Knižnicou Juraja Fándlyho v Trnave pripravila projekt Knižná COLLtúra. Čitatelia knižnice, ale aj nepravidelní návštevníci si na nej môžu prečítať zaujímavé zahraničné kúsky.

Prospeje aj konverzácii

Príjemné posedenie vedené v cudzom jazyku sa bude konať v priestoroch knižnice. „Z knižných noviniek vyberieme bestsellery, ktoré majú veľkú obľubu u ľudí, predstavíme si autora, dielo, veríme, že spoločne rozvírime diskusiu a pripravíme pekný kultúrny zážitok,“ informuje your' sCOOL. Na svoje si tak prídu tí, ktorí si chcú precvičiť cudzí jazyk a dozvedieť sa novinky zo sveta kníh. Zúfať nemusia ani začiatočníci. Uvítame aj menej zdatných angličtinárov, pripravíme dvojjazyčné podklady."

Premiéra s Johnom Greenom

„A ja som sa doňho zaľúbila tak, ako keď človek zaspáva. Pomaly, pomaličky a potom zrazu úplne.“ Citát, ktorý už pomaly zľudovel do takej miery, že množstvo ľudí ani netuší odkiaľ pochádza. Z knihy, ktorú si na svoje prvé stretnutie vybrali organizátori Knižnej COOLtúry. To je na programe v stredu 15. októbra od 17:00 hod. V čitárni knižnice sa bude rozliehať anglický jazyk. Priestor dostane kniha Johna Greena, The Fault in Our Stars – Na vine sú hviezdy.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM