Tlačové správy

Neviete, kde stráviť Silvestra? Hotel The Grand Vígľaš**** je tou správnou voľbou

Zámocký hotel The Grand Vígľaš**** pripravil aj tento rok zaujímavý silvestrovský program. O zábavu sa postarajú cimbalovka Cigánsky oheň a DJ, spestrením bude barmanská show či tanečné vystúpenia horúcej brazílskej samby v autentických kostýmoch.

Ilustračný obrázok k článku Neviete, kde stráviť Silvestra? Hotel The Grand Vígľaš**** je tou správnou voľbou
Zdroj: Dnes24.sk

Celý večer bude prebiehať v luxusných priestoroch Kongresovej sály kráľa Žigmunda. Nebude chýbať ani štvorchodová silvestrovská večera či novoročný prípitok. Ak chcete stráviť Silvestra na netradičnom mieste, plnom histórie a zároveň luxusu, neváhajte a navštívte Zámok Vígľaš.

Marketingová riaditeľka hotela The Grand Vígľaš Ing. Michaela Varsová k tomu hovorí: „Pripravili sme pre hostí širokú ponuku pobytových balíkov počas novoročných sviatkov. V ponuke sú pobyty v rôznej dĺžke, od dvoch do štyroch nocí. Pobytový balík pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou je dostupný v sume 525 eur. Zahŕňa po 1-krát bufetové raňajky, neskorý brunch, bufetovú večeru, vstupenku na Silvestrovský večer a neobmedzený vstup do wellness počas celej dĺžky pobytu. Súčasťou balíka je aj 30-minútová prehliadka zámku s výkladom, darček na izbe a sprievodný program. Pre rodiny s deťmi sú k dispozícii aj animácie pre deti. Pobytový balík pre 2 osoby na 3 noci s polpenziou obsahuje navyše 2-krát raňajky a 2-krát večeru formou bohatého bufetu a je v cene 625 eur. Rovnako máme v ponuke balík pre 2 osoby na 4 noci v hodnote 700 eur a je navýšený o 3-krát raňajky a 3-krát večeru opäť formou bohatého bufetu. Všetky typy balíkov platia pre ubytovanie v izbách typu Classic. Záujemcovia však majú možnosť doplatiť si ubytovanie v požadovanej kategórii v závislosti od výberu typu izby. Deti do 5 rokov majú ubytovanie v hoteli zdarma, pre deti od 6 do 12 rokov poskytujeme zľavu 50 % z celkovej ceny pobytu pre dospelú osobu.“

Pre hostí je pripravený aj bohatý Silvestrovský program. Jeho súčasťou je štvorchodová silvestrovská večera s prípitkom, bohaté bufetové stoly a novoročný prípitok. ,,O kultúrny zážitok sa postará cimbalovka Cigánsky oheň a tanečnú zábavu bude mať „pod palcom“ DJ ORI. Oživením večera budú tiež exhibičné tanečné vystúpenia brazílskej samby, nebude chýbať ani barmanská show. Všetci hostia budú mať možnosť zapojiť sa do tomboly o hodnotné vecné ceny. Celý program bude prebiehať v Kongresovej sále kráľa Žigmunda. Zavŕšením večera bude polnočný ohňostroj, odpálený z hradných múrov,“ pozýva M. Varsová.

Zámok Vígľaš pripravil pre návštevníkov rôzne aktivity nielen počas Silvestra. Priaznivci kultúry si prídu na svoje 20. 12. 2015 na divadelnom predstavení Vianoce. V nedeľu, 13. 12., sa bude konať tradičný vianočný trh, ozvláštnením bude aj ľudové divadlo. Tohtoročný program zavŕši koncert Pravoslávneho zboru Archanjela Michaela 27. 12. 2015.

Kongresový hotel The Grand Vígľaš**** s poskytovaním wellness služieb je symbolom nového trendu v hotelierstve na Slovensku. Vychutnajte si aj vy čaro unikátnej historickej pamiatky v strednej Európe, ktorá prináša návštevníkom návrat do obdobia gotiky, renesancie i baroka. Zámok Vígľaš je výnimočným historickým miestom, ktorý spája stredovekú atmosféru so špičkovými službami štvorhviezdičkového hotela. Vnútorné priestory zámku sú k dispozícii na prehliadku so sprievodcom a odborným výkladom v určených časoch. Pre ubytovaných hostí a skupiny je možné zabezpečiť historické programy, vrátane dobovej muziky a tancov, živých atrakcií, sokoliarov a vtáčkarov, šermiarov či celého vojska rytierov.

Viac informácií je na www.grandviglas.com a www.facebook.com/grandviglas?…

Rezervácie: 045 5245795–96, recepcia@grandviglas.com

Neviete, kde stráviť Silvestra? Hotel The Grand Vígľaš**** je tou správnou voľbo
4
Galéria
Zdroj: Agentúra Paperlife
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM