Správy

Neviete si rady? V Trnave vám pomôže BEZPLATNÁ právna klinika

Trnavská Právna klinika pokračuje aj s možnosťou osobných konzultácií. Trnavčanom v neľahkej situácii pomôže s právnymi problémami.

Ilustračný obrázok k článku Neviete si rady? V Trnave vám pomôže BEZPLATNÁ právna klinika
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Činnosť Právnej kliniky Mesta Trnava bude pokračovať aj počas jesenných a zimných mesiacov. Poradňa v prezenčnej forme s možnosťou osobných konzultácií štartuje od 28. septembra a potrvá do 7. decembra.

Na koho sa môžete obrátiť?

Pokiaľ máte otázky s právnymi problémami, môžete ich poslať e-mailom na adresu pravna.poradna@truni.sk. Kontaktovať môžete aj supervízora kliniky každú stredu od 8.45 do 10.00 hodiny na telefónnom čísle 0917 863 233.

„Tento semester ním je Mgr. Peter Mészáros, PhD. z katedry občianskeho a obchodného práva Právnickej fakulty Trnavskej univerzity v Trnave,“ informuje mesto Trnava.

Prečítajte si tiež

Za konzultácie nezaplatíte

Právna klinika pre Trnavčanov je projektom mesta a Právnickej fakulty Trnavskej univerzity v Trnave. Jeho cieľom je pomôcť obyvateľom Trnavy s riešením právnych problémov.

Dobrou správou je, že konzultácie na právnej klinike sú bezplatné.

„Na klinike sa nepripravujú konkrétne podania, keďže klinika nenahrádza činnosť advokátov, notárov a iných osôb poskytujúcich právne služby, ani v rámci nej nemožno záväzne radiť občanom. Ide tak najmä o poskytnutie bezplatných právnych informácií, usmernení a základnej orientácie v problematike. Zároveň je klinika predmetom výučby pre študentov Právnickej fakulty Trnavskej univerzity, ktorý im umožňuje zlepšovať právnické zručnosti,“ prezradilo vedenie mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM