Monika Hanigovská Rôzne

Nevšedné mená detí narodených v Trnave: Rosalinda, Santíno a tým to nekončí!

Viacero detí, ktoré prišli na svet v trnavskej nemocnici, dostalo od svojich rodičov naozaj na naše pomery netradičné mená. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Nevšedné mená detí narodených v Trnave: Rosalinda, Santíno a tým to nekončí!
Zdroj: TASR

Na našom portáli sme vás už informovali o prvej Trnavčanke roku 2017. Tou sa stala malá Mia, ktorá sa vypýtala na svet 1. januára dvadsaťdva minút pred polnocou. V takpovediac bábätkovskej téme sme potom ešte pokračovali aj ďalej.

Prezradili sme vám totiž hitparádu krstných mien detičiek s trvalým pobytom v meste Trnava narodených v roku 2016. Môžete v nej nájsť dievčenské mená ako napríklad Nina, Ema, Sofia, či chlapčenské ako Jakub, Matej, Adam, a ďalšie.

Teraz sa však spolu s nami ale už pozrite, aké nevšedné krstné mená dávali rodičia bábätkám, ktoré sa narodili počas minulého roku vo Fakultnej nemocnici Trnava. Zaznamenali tam totiž viacero na naše pomery netradičných mien.

Ako náš spravodajský portál informovala Aneta Raciková z Fakultnej nemocnice Trnava ide o mená ako Noemi, Moana, Tiffany, Rosalinda, Santíno, Leonie Mia, Tea, Layla, Riana, Megan, či Ryan.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM