Tlačové správy

Už ste to počuli? Predajňa Kinekus je konečne otvorená už aj v našom meste

Správy s radostným, pozitívnym obsahom nie sú v dnešnej dobe samozrejmosťou. Veríme, že táto správa poteší všetkých obyvateľov Trnavy a okolia. Vedeli ste, že Trnava je jedným z dvoch krajských miest na Slovensku, kde sa doposiaľ nenachádzala predajňa Kinekus?

Ilustračný obrázok k článku Už ste to počuli? Predajňa Kinekus je konečne otvorená už aj v našom meste
Zdroj: Kinekus

Tento údaj však nie je už od 1. marca 2022 pravdivý, nakoľko na Veternej ulici v Trnave (hneď oproti OC Galérii Tesco) otvorila svoje brány v poradí už 13. predajňa slovenskej siete hobbymarketov Kinekus.

Rokmi overený koncept

Kinekus pôsobí na Slovensku už 30. rokov. Je to slovenská sieť hobbymarketov, zameraných na potreby pre domácnosť, záhradu a dielňu.

V predajniach Kinekus si prídu na svoje doslova všetci. Gazdinky tu nájdu vybavenie do kuchyne a domácnosti. Domáci majstri široký sortiment náradia, skrutky, klince, kovania alebo spotrebný materiál. Ponúkame aj ručné náradie vyšších tried kvality za veľmi priaznivé ceny. Náradie značky INGCO, elektrické aj akunáradie značky PROKIN, ktoré nájdete výhradne v Kinekuse, si isto rýchlo nájdu svojich priaznivcov vďaka nekompromisnej kvalite a mimoriadne výhodnej cene.

Dôležitou súčasťou je tiež sortiment pre záhradkárov – od minizáhradkárov, cez rekreačných a príležitostných, až po tých profesionálnych. Ponúkame širokú paletu náradia, počnúc nožnicami, hrabľami, motykami, ale aj krycie plachty či pletivá.

Samozrejmosťou sú aj hnojivá, substráty, široký sortiment kvetináčov a záhradných dekorácií. V zimnom období je k dispozícii sortiment na zimnú údržbu chodníkov a ciest, celoročne sú dostupné sporáky, kachle, ako aj komínové rúry, kolená a všetko potrebné na ich čistenie, údržbu, prípravu na vykurovaciu sezónu.

Nezabúdame, že pri práci v záhrade človek vyhladne, potrebuje sa najesť a oddýchnuť si. Aj na tento problém nájdete riešenie pod jednou strechou.

Kinekus totižto ponúka aj rôzne druhy záhradných grilov, ohnísk, širokú škálu záhradného nábytku, hojdačiek, detské kútiky. Je len na vás, či sa rozhodnete pre drevenú klasiku alebo moderný nábytok z umelého polyratanu.

Zdroj: Kinekus

Jednou z výhod predajní Kinekus je isto iste šírka sortimentu. Pod jednou strechou v rámci jednej predajne máte k dispozícii domáce potreby, potreby pre dielňu, záhradu a vykurovanie. Mnohí zákazníci tiež ocenia e-shop Kineku s možnosťou vyzdvihnutia tovaru na predajni. Hovorí vám niečo meno Klotilda? Ide o maskota značky Kinekusu, roztomilú sliepku, ktorá je nielen roztomilá, ale aj múdra. Vie, čo chce a neuspokojí sa, pokiaľ to nedostane.

Zdroj: YouTube.com

I keď je vyššie zobrazená reklama hravá, smeruje priamo na podstatu, a tou je pre Kinekus spokojný zákazník. Aj v novootvorenej prevádzke v Trnave chceme vám – našim budúcim zákazníkom ponúknuť samé užitočné veci, teda sortiment šitý na mieru slovenského zákazníka. Nájdete tu napríklad náradie potrebné k zabíjačke alebo na prípravu tradičných slovenských výrobkov, ktoré si pamätajú naši starí rodičia.

Tešíme sa na vás

Vieme, čo chceme. Chceme vám poskytnúť to, čo by ste radi zažívali v obchode čo najčastejšie. Poskytnúť nielen príjemné nákupné prostredie, kvalitný tovar, ale aj kvalitnú obsluhu. Chceme, aby ste skúsili, že v Kinekuse ste vítaní a my sme tu pre vás.

Sme tu, aby sme vás pozorne počúvali, poznávali konkrétne situácie, ktoré riešite či už v domácnosti, v dielni alebo v záhrade. Sme tu, aby sme vám pomohli nájsť to, čo skutočne potrebujete. Aby sme vám poradili, ako správne používať u nás zakúpené produkty.

Aby vám prácu uľahčili a aby ste boli spokojní s jej výsledkom. Veríme, že po takýchto skúsenostiach sa do predajní Kinekus budete radi vracať. Nielen vy, ale aj tí, ktorým na základe vlastnej dobrej skúsenosti odporučíte: No tak skús Kinekus.

Už teraz sa tešíme na spoločné stretnutie v novootvorenej prevádzke. Navštíviť nás môžete denne od 7.00 hod. – 19.00 hod.

Navigovať na predajňu.

Viac informácii o trnavskom Kinekuse nájdete aj na našom FB

Zdroj: Kinekus

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kinekus
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM