Júlia Vargová Krimi Správy

Novinka! Na Facebooku pribudla stránka polície Trnavského kraja, VIDEO

O dianí v Trnavskom kraji bude po novom informovať krajská polícia na sociálnej sieti. Pre fanúšikov polícia pripravila aj uvítacie video.

Ilustračný obrázok k článku Novinka! Na Facebooku pribudla stránka polície Trnavského kraja, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave dnes spustilo vlastnú stránku na Facebooku. Na nej bude verejnosti prinášať aktuálne informácie o udalostiach a svojej činnosti v rámci celého kraja. Informovala o tom Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

„Po Krajských riaditeľstvách v Bratislave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach je Trnava šiestym riaditeľstvom, ktoré tento kalendárny rok spustilo vlastnú stránku na najsledovanejšej sociálnej sieti na Slovensku a vo svete, na Facebooku,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová a dodáva, že stránka je dostupná pod názvom Polícia SR – Trnavský kraj. Hlavnou stránkou Policajného zboru je stránka Polícia Slovenskej republiky s takmer 200 000 fanúšikmi a 220 000 sledo­vateľmi.

Sledovatelia stránky sa podľa polície každodenne prostredníctvom statusov dozvedia o aktualitách z celého kraja. „Nebudú chýbať príspevky o činnosti príslušníkov Policajného zboru, ale taktiež ani o ich skutočnej práci či zaujímavých záľubách, ktorým sa vo svojom voľnom čase venujú,“ uviedla Kredatusová.

Ako ďalej dodáva, polícia bude na stránke zverejňovať aj žiadosti o pomoc pre verejnosť a každý, kto bude stránku sledovať, sa bude môcť zapojiť do pátrania po podozrivých, nezvestných a hľadaných osobách.

„V prípade, ak bude disponovať užitočnými informáciami, bude mať možnosť ich promptne, rýchlo a jednoducho odoslať vo forme súkromnej správy. Takýto spôsob komunikácie sa Policajnému zboru už osvedčil pri existujúcich facebookových stránkach a prispel k vyšetrovaniu trestnej činnosti,“ ozrejmuje hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM