Monika Hanigovská Rôzne

Nový týždeň v Trnave a okolí má čo ponúknuť: Akcie, ktoré si nenechajte ujsť

Počas týždňa si budeme môcť užiť zábavu. Pozrite sa, aké akcie sa chystajú v Trnave a okolí. A čo všetko si budeme môcť vychutnať.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Trnave a okolí má čo ponúknuť: Akcie, ktoré si nenechajte ujsť
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Veľký Gatsby

16. – 17. január vždy o 19.00, Divadlo Jána Palárika v Trnave, Trojičné námestie, Trnava (veľká sála)

Vychutnajte si podmanivý príbeh o láske, ktorá dokáže obetovať čokoľvek, o poslednej nádeji, nekončiacej snahe a viere, pričom do taktu počas hry zahrá Swing Society Orchestra. Ako informujú organizátori akcie, Veľký Gatsby sleduje príbeh Nicka Carrawaya, ktorý opustí stredozápad a na jar 1922 sa vydáva do New Yorku, mesta stelesňujúceho uvoľňujúcu sa morálku a populárny jazz. Hlavná postava, Nick hľadá ideál svojho amerického sna.

Cestovateľské kino: Nový Zéland

17. január o 20.00, Kino HVIEZDA Trnava, Paulínska 1, Trnava

Radi cestujete? Tak potom by ste nemali vynechať najnovšiu časť cestovateľského kina v našom meste. Budete môcť zažiť podľa slov organizátorov cestovateľské dobrodružstvo v krajine, ktorú fanúšikovia Pána prsteňov volajú Stredozem. Na sedačkách si pohodlne budete môcť vychutnať cestovateľa Jiřího Jobáneka, ktorý sa vyberie po stopách slávnej trilógie až k Hore osudu. Lákadlom budú napríklad prírodné scenérie od gejzírov, búrlivých riek a vodopádov, cez jazerá a ľadovce až po majestátne hory, vulkány a skalné útvary.

Insidious: Posledný kľúč 2D

17. január o 21.00, CINEMAX ARENA TRNAVA, Kollárova 20, Trnava

Štvrtá časť kultovej hororovej série Insidious odhalí záhadnú minulosť dnes vyhľadávanej démonologičky Elise. Tá v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku, avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

Novoročná burza platní

18. január od 17.00 do 20.00, Amnesia Trnava, Štefanikova 26, Trnava

V Trnave si prídu na svoje aj milovníci platní. Podujatie s názvom Novoročná burza platní ponúkne možnosť ako si doplniť svoju zbierku o nové kúsky.

Oldies párty

20. január od 22. 00 do 04.00, Monkey club, Radlinského 2, Trnava

Týždeň prinesie do Trnavy aj niečo pre milovníkov hudby a osvedčených hitov. DJ Marián Kukla, prevedie v piatok všetkých zabávajúcich sa hitmi rokov minulých.

Hlohovecký Jumping maratón

20. január od 14.00 do 18.00, Jarmočná, 920 01 Hlohovec

Máte pohyb v tele a milujete k tomu šport? V Hlohovci sa uskutoční druhý ročník podujatia s názvom Hlohovecký Jumping maratón. Účastníci sa môžu tešiť na tri a pol hodinovú dávka Jumpingu spolu s inštruktorkami. Nebude chýbať ani občerstvenie, pitný režim pre všetkých účastníkov a tombola. Cena vstupného, 10 eur.

Radošínske naivné divadlo v Trnave

21. január o 15.30 a 19.00, Divadlo Jána Palárika v Trnave, Trojičné námestie, Trnava (veľká sála)

Do Malého Ríma zavíta známe Radošínske naivné divadlo. V našom meste predstaví divadelnú inscenáciu s názvom Besame mucho. A o čom hra bude? Návštevníci divadla sa naraz ocitnú na ulici, kdesi pred hlavnou stanicou. A práve na tomto mieste sa odohrá zaujímavý spletenec udalostí. Zvláštni náhodní chodci, zabudnutý drahý kufor na chodníku, vedľa kufra bezdomovec, kedysi populárny hudobník a spevák Koki a legendárna sentimentálna latinskoamerická pieseň v jeho interpretácii sú podľa slov organizátorov ústrednými témami najnovšej trpkej komédie Stanislava Štepku s rovnomenným názvom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM