Dominika Handzušová Rôzne

OBRAZOM: Krasokorčuliari pomohli detskému domovu charitatívnym vystúpením

Krasokorčuliarsky klub Trnava si pripravil krásne predstavenie Vianočnej rozprávky. Návštevníci mohli dobrovoľným vstupným pomôcť dobrej veci. Pozrite si fotogalériu z ľadovej revue.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Krasokorčuliari pomohli detskému domovu charitatívnym vystúpením
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Krasokorčuliari a krasokorčuliarky od tých najmenších až po skúsenejšie zatancovali na ľade vystúpenie Vianočná rozprávka. Charitatívna myšlienka sa odrazila aj do samotného predstavenia.

Množstvo príbehov v jednom

Jednotlivé vystúpenia vždy reprezentovali vybrané rozprávky, tradičné i modernejšie. Na ľade sa tak preháňali deti z lúk, dobré víly i čarodejnice, myšky, potkany a kuchárky a ďalšie a ďalšie dobre známe postavičky. Každá z nich okrem tanca na ľad priniesla ozdobu, ktorú pripla na prichystaný stromček.

Vyzbierali sa na dobrú vec

Z pôvodne holej jedličky sa tak na konci vystúpenia stal krásny ozdobený vianočný stromček. Symbolicky tak korčuliari poukázali na to, že hoci sám môžem dať len málo, v konečnom dôsledku sa stanem jedným z mnohých, ktorí pomôžu.

Vstupné na predstavenie bolo dobrovoľné. Poväčšine v hľadisku sedeli rodinní príslušníci a priatelia vystupujúcich. „Mám tu dve vnučky. Nestáva sa často, aby som sa na ne mohol pozrieť takto doma,“ povedal jeden z hrdých trnavských starých otcov. Peňažné príspevky pomôžu Detskému domovu v Trnave.

Vianočná rozprávka
26
Galéria
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM