Erik Bojničan Rôzne

Aktuálna situácia v našom meste: Ktoré školy v Hlohovci štrajk ukončili a kde stále trvá?

Štrajk učiteľov, ktorý sa sa dotkol aj nášho mesta pokračuje. Aká je aktuálna situácia v hlohoveckých školách, ktoré sa doňho zapojili? Pozrite si najnovšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálna situácia v našom meste: Ktoré školy v Hlohovci štrajk ukončili a kde stále trvá?
Zdroj: TASR

Ako sme vás informovali, niektoré školské zariadenia v meste Hlohovec sa od pondelka 25. januára zapojili do štrajku učiteľov. Ten trvá aj dnešným dňom. Prečítajte si aktuálne informácie zo škôl.

Výučba zatiaľ podľa slov riaditeľky Evy Dudonovej na Základnej škole na Podzámskej neprebieha. „Keďže štrajk, do ktorého sa zapojilo 80% pedagogických zamestnancov školy pokračuje, naďalej nemôžeme zabezpečiť prevádzku,“ ozrejmila riaditeľka.

„Z dôvodu neobmedzeného štrajku pedagogických zamestnancov školy sa v Základnej škole, M. R. Štefánika 30 od 25. 01. 2016 až do odvolania nevyučuje,“ informuje prostredníctvom stránky školy riaditeľ Miloš Škrabák. Ako ďalej stojí v riaditeľovom vyhlásení, žiaci sú na týždeň 25. – 29. 01. 2016 odhlásení z obedov.

Riaditeľstvo SOŠ prostredníctvom svojej stránky oznamuje, že SOŠ Nerudova 13 je čiastočne zapojená do štrajku, z dôvodu účasti časti pedagogických zamestnancov na neobmedzenom štrajku. „Vyučovanie riadne prebieha v upravenej forme. Školská jedáleň varí,“ uvádza ďalej škola.

Ako uvádza na svojej stránke Základná Škola sv. Jozefa na Pribinovej ulici, vyučovanie neprebieha v tomto zariadení ani dnešným dňom. Škola ďalej uvádza, že začiatok vyučovania bude oznámený na webovej stránke školy.

Správu budeme aktualizovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM