Klaudia Goncalves Krimi Rôzne Správy

Dráma v Leopoldove: Zlodeja ozbrojeného nožnom spacifikoval odvážny miestny muž

Pokus o krádež peňaženky v Leopoldove sa pre zlodeja neskončil víťazne. Spacifikoval ho odvážny miestny muž.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v Leopoldove: Zlodeja ozbrojeného nožnom spacifikoval odvážny miestny muž
Zdroj: TASR

V Leopoldove chcel 9. marca muž okradnúť ženu, keď si vo svojom vlastnom dvore odložila peňaženku na stôl. Mala v nej 400 eur určených pre kuriéra, ktorý jej mal doručiť komodu.

“Lupič ženu odsotil a peňaženku odsudzil. Ďaleko sa však nedostal, volanie o pomoc započul Martin, ktorý sa za zlodejom rozbehol a podarilo sa mu ho spacifikovať, napriek tomu, že zlodej mal v ruke nôž” informoval portál tvnoviny.sk.

“Polícia bola privolaná k prípadu krádeže. 35 ročného muža, ktorý ukradol peňaženku aj so 400 eurovou hotovosťou, obmedzil v zmysle zákona miestny muž a odovzdal ho policajnej hliadke,” informovala o incidente Mária Linkešová, hovorkyňa KRPZ v Trnave.

Recidivista bol na mieste zadržaný políciou. “Po vykonaní procesných úkonov ho poverený policajt obvinil z prečinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a v tzv. super rýchlom konaní bol spis predložený prokurátorovi a sudcovi na rozhodnutie o vine a treste. V zmysle zákona hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody až na 2 roky,” uviedla Linkešová.

Foto: ilustračné

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM