Rastislav Búgel Kultúra

Historické hotely Slovenska vyhlásili súťaž pre študentov

Historické hotely Slovenska vyhlásili súťaž pre študentov marketingu, manažmentu a cestovného ruchu. Cieľom súťaže je dať priestor mladým a kreatívnym študentom, ktorí si svoje teoretické znalosti chcú overiť v praxi.

Na súťaži, ktorej cieľom sú inovácie produktu cestovného ruchu, sa môžu zúčastniť študenti univerzít, vysokých škôl, prípadne vyššieho stredného odborného štúdia s rôznym zameraním, najmä marketing, manažment a cestovný ruch, ale nie sú vylúčení ani študenti odborov ako história, filozofia a ďalších príbuzných odborov. Po nahlásení témy je možné samotné práce posielať až do 30. júla 2012.
„Dávame priestor kreatívnym študentom, aby realizovali dobré nápady a vedomosti v prospech odvetvia budúcnosti. Tým je nespochybniteľne cestovný ruch v spojitosti s naším prírodným a kultúrno-historickým dedičstvom. Odmenou pre víťaza bude možnosť absolvovať mesačnú stáž v jednom z členských hotelov asociácie Historické hotely Slovenska a tiež víkendový pobyt,“ uviedol pre TASR generálny sekretár asociácie Michal Čuridlo.
Asociácia Historické hotely Slovenska vznikla z potreby priniesť do cestovného ruchu niečo nové. Vznikla v septembri 2009. Desiatimi členmi sú Chateau Béla (Belá), Hotel Bankov (Košice), Kaštieľ Péchy – Lovecký Dom a Park (Hermanovce), Kaštieľ Villa Nečas (Žilina), Hotel Sandor Pavillon (Piešťany), Hotel u Leva (Levoča), Grand Castle (Liptovský Hrádok), Hotel Amade Chateau (Vrakúň), Hotel Jeleň (Hlohovec), Hotel Hviezdoslav (Kežmarok). Významným úspechom bolo prijatie asociácie do prestížnej Európskej asociácie Historic Hotels of Europe.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM